«Κούγια, πάρε τον Αχαρναϊκό!»

Gazzetta team
«Κούγια, πάρε τον Αχαρναϊκό!»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο γήπεδο του Μενιδίου για την αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τη Λάρισα και άκουσε τον κόσμο να τον προτρέπει να αγοράσει την ομάδα της γειτονιάς του!

Το παιχνίδι για την πρώτη φάση του Κυπέλλου μπορεί να είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά βρίσκονται αρκετοί οπαδοί στις πολυκατοικίες τριγύρω. Ο Αλέξης Κούγιας πήγε να παρακολουθήσει το ματς και όταν οι οπαδοί τον αντιλήφθηκαν τον γιούχαραν, φωνάζοντάς του: «Καλά, πήγες και πήρες την Παναχαϊκή; Πάρε τον Αχαρναϊκό, την ομάδα της γειτονιάς σου»! Ο γνωστός δικηγόρος είναι από την Πετρούπολη και οι οπαδοί του γειτονικού Αχαρναϊκού ήθελαν να επενδύσει στην ομάδα τους!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα