Τα... έχασαν Ρονάλντο και Μουρίνιο!

Τα... έχασαν Ρονάλντο και Μουρίνιο!

Θάνος Σαρρής
Τα... έχασαν Ρονάλντο και Μουρίνιο!

bet365

Η κατάρα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία συνεχίστηκε, αλλά για να συμβεί αυτό, έπρεπε να σπάσουν κάποιες παραδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ζοσέ Μουρίνιο! Διαβάστε τις στο gazzetta.gr.

Παρά την αλλαγή σελίδας με την άφιξη του Mou και του CR7 στο Μπερναμπέου, αυτή η παράδοση στη Γερμανία δεν σπάει! Μόλις μία νίκη σε 24 παιχνίδια και δύο στις δύο ήττες με τον Πορτογάλο στο τιμόνι! Πίσω από το παιχνίδι της Βεστφαλίας υπάρχουν αρκετοί αριθμοί που έχουν τον συμβολισμό τους!

Σε απόδοση 1.41 στην betfair η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μαγιόρκα

Από τότε που ανέλαβε ο Ζοσέ Μουρίνιο, οι Μερένγκες δεν είχαν χάσει ούτε μία φορά σε φάση ομίλων. Κατάφερναν πάντα να κρατήσουν το αήττητο στα γκρουπ, περνώντας στην επόμενη φάση με σχετική ευκολία. Πλέον, όμως, ήρθε η ώρα να σπάσει η παράδοση αυτή του Πορτογάλου, με την Ρεάλ να γνωρίζει την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή της ήττα και τέταρτη συνολικά μέσα στην τρέχουσα περίοδο. Παράλληλα, ήταν η δεύτερη φορά που βρίσκει μπροστά του γερμανική ομάδα στην Ευρώπη και χάνει με το ίδιο σκορ εκτός έδρας: 2-1!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά του, έχει χτίσει τη δική του παράδοση στην Ευρώπη, καθώς σε όποιο ματς σκοράρει, η ομάδα του δεν χάνει! Αυτό έπαψε να συμβαίνει μετά το παιχνίδι στο Ντόρτμουντ, όπου ο Πορτογάλος κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά η ομάδα του υποχρεώθηκε στην ήττα! Μάλιστα, ήταν το 16ο συνεχόμενο παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο σκοράρει η «Βασίλισσα», η οποία έγραψε νέο ρεκόρ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει!
Οι αριθμοί της ήττας στη Γερμανία
-Ήταν η 24η επίσημη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία, εκ των οποίων οι Μερένγκες έχουν κερδίσει μόλις μία.
- Δύο αγώνες έχει χάσει η Ρεάλ στη Γερμανία υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο και οι δύο με 2-1! Η προηγούμενη ήταν στα ημιτελικά από την Μπάγερν Μονάχου.
-Ήταν η πρώτη φετινή ευρωπαϊκή ήττα της Ρεάλ και τέταρτη συνολικά για φέτος. Οι δύο ήταν για το Πρωτάθλημα και η μία για το Σούπερ Καπ.
-Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μόλις πέντε ευκαιρίες σε ενενήντα λεπτά.
-Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι
-Ήταν το 15ο παιχνίδι του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ και η πρώτη του ήττα!
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το 42ο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του να χάνει πρώτη φορά ενώ ο ίδιος έχει σκοράρει! Το ρεκόρ του κρατούσε για 30 ματς!
- Ο Άνχελ Ντι Μαρία έγινε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
- Ο Λεβαντόφσκι έγινε ο δεύτερος Πολωνός που σκοράρει κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον Κρζίνοβεκ, σε αναμέτρηση με την Μπάγερ στο Λεβερκούζεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα