«Εξάσφαιρος» Μήτρογλου (vids)

«Εξάσφαιρος» Μήτρογλου (vids)

Μάκης Σταθάτος
«Εξάσφαιρος» Μήτρογλου (vids)

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου χάρισε στον Ολυμπιακό μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ και το gazzetta.gr σας θυμίζει τα γκολ του στο Champions League.

Ο Έλληνας επιθετικός για ένα ακόμα ματς άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και στις καθυστερήσεις ήταν αυτός που έδωσε στον Ολυμπιακό ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι στη γαλλική ομάδα, διατηρώντας τους «ερυθρόλευκους» σε τροχιά πρόκρισης.

Η νίκη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επί τη Άρη προσφέρεται σε απόδοση 1.53 στην bwin

Αυτό ήταν το έκτο γκολ του 24χρονου άσου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση καθώς στο παρελθόν έχει σκοράρει στην προκριματική φάση, σε αυτή των ομίλων αλλά και στους «16» του Champions League.

Η πρώτη του επαφή με τα δίχτυα στο Champions League ήταν στην Μολδαβία, στις 18 Αυγούστου του 2009 για την προκριματική φάση απέναντι στην Σέριφ Τιρασπόλ, όταν και είχε κάνει το 2-0 για την ομάδα του στο 81΄.

Ο Μήτρογλου ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 26 Αυγούστου με αντίπαλο την Σέριφ, μετά από άψογη συνεργασία των «ερυθρολεύκων» στο 82΄.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2009 ο Μήτρογλου σημείωσε το πρώτο του γκολ σε φάση των ομίλων του Champions League στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σταντάρ Λιέγης. Στο 43΄ με ανάποδη κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Γκαλέτι ισοφάρισε το ματς.

Την ίδια σεζόν 2009/10 ο Ολυμπιακός έφτασε ως τους «16» του Champions League βρίσκοντας στο δρόμο του την Μπορντό. Στον επαναληπτικό στις 17 Μαρτίου στη Γαλλία, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντράρουν στα ίσια τους Γιρονδίνους, με τον Μήτρογλου να ισοφαρίζει στο 65΄ με εκπληκτικό σουτ.

Φέτος, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του στον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου δείχνει αποφασισμένος. Στις 3 Οκτωβρίου αποδεικνύει ότι επέστρεψε για να καθιερωθεί, με την κεφαλιά του στο 44΄ που κατέληξε στα δίχτυα του Μανόνε, ισοφαρίζοντας προσωρινά την Άρσεναλ.

Το τελευταίο γκολ του Μήτρογλου στο Champions League είναι και το πιο καθοριστικό από όσα έχει πετύχει ως τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο 24χρονος άσος στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μονπελιέ, με κοντινό πλασέ έδωσε τους βαθμούς στον Ολυμπιακό, διατηρώντας τον στο παιχνίδι της πρόκρισης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα