Μήνυμα παραμονής από Τοροσίδη!
Ο Βασίλης Τοροσίδης σε τοποθετήσεις που έκανε στην μεικτή ζώνη σχολίασε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ που μας αφύπνισε καθώς δεν ήταν η Μονπελιέ καμία μεγάλη ομάδα για να μας παίζει έτσι. Ευτυχώς ξυπνήσαμε, παίξαμε μπάλα κάναμε ευκαιρίες και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να μειώσω την Μονπελιέ γιατί είναι σημαντικό να παίρνεις τον τίτλο στην Γαλλία, απλά δεν έδειχνε μέσα στο γήπεδο τόσο καλύτερη από εμάς.
Νιώθω τυχερός που είχα συμμετοχή σε όλα τα ευρωπαϊκά διπλά του Ολυμπιακού, τι να πω; Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει καλά. Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένεια μου και τη γυναίκα μου. Είμαι στον Ολυμπιακό από το 2007. Έχω ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές ξεκινώντας από τη νίκη στη Βρέμη και ελπίζω να ζήσω και πολλές περισσότερες στο μέλλον».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
