«Αν το πιστέψει μπορεί ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Αν το πιστέψει μπορεί ο Ολυμπιακός»

bet365

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζοντ Βιβιανί, που ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία του να νικήσει σήμερα η Μονπελιέ.

Ο... φύλακας άγγελος της ακριτικής ομάδας έπαιξε επτά χρόνια στην Μονπελιέ και μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, δεν έκρυψε πως θα ήθελε να νικήσει η πρώην ομάδα του τονίζοντας συνολικά:

Αγωνίστηκες στη Μονπελιέ για επτά χρόνια, παρακολουθείς την πορεία της παλιάς σου ομάδας;

«Ναι, ασφαλώς, είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου».

Βρέθηκες στην ομάδα σε μια περίοδο που δεν πρωταγωνιστούσε στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει από τότε που βρισκόσουν εσύ εκεί;

«Νομίζω πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη Μονπελιέ αυτά τα χρόνια, η οποία τελικά άρχισε να αποδίδει καρπούς. Εγώ έχω φτιαχτεί κι έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και την έχω ζήσει τόσο στην πρώτη κατηγορία όσο και στη δεύτερη. Αυτή τη στιγμή είναι οι πρωταθλητές Γαλλίας και παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι το οποίο με χαροποιεί πολύ».

Φέτος η Μονπελιέ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα κι έχει έναν βαθμό στην Ευρώπη. Πόσο μακριά πιστεύεις ότι μπορεί να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Έκαναν ένα καλό ματς στη Γερμανία και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Σήμερα όμως πρέπει να κάνουν ένα καλό ματς μέσα στην έδρα τους για να μπορέσουν να κερδίσουν και να έχουν ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Εύχομαι να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση».

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, εσύ αντιμετώπισες τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο. Πώς βλέπεις την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων;

«Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο ματς με το ίδιο σχήμα, όμως είναι μια ομάδα πολύ καλή και πολύ επικίνδυνη στα στημένα. Από την πλευρά της η Μονπελιέ είναι μια ομάδα με ποιότητα, γρήγορη, που παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απόψε. Είναι ένα ματς πολύ καθοριστικό πάντως, αφού και οι δύο ομάδες έχουν προσδοκίες για το φετινό θεσμό».

Τι πιστεύεις για τον Ολυμπιακό; Μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη φάση;

«Ναι ασφαλώς, είναι μια ομάδα ικανή και ποιοτική που στο παρελθόν έχει κάνει πολλές εκπλήξεις. Το σημαντικό είναι να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και πίστη ότι μπορούν να τα πάνε καλά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα