Τα είπαν Βρέντζος-Νικολέν

Τα είπαν Βρέντζος-Νικολέν

Δημήτρης Τομαράς
Τα είπαν Βρέντζος-Νικολέν

bet365

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πρόεδρο της Μονπελιέ, Λοράν Νικολέν, με την γαλλική ομάδα να παραθέτει γεύμα στους Πειραιώτες.

Οι κ.κ. Βρέντζος και Νικολέν είχαν την δυνατότητα να τα πουν για τις ομάδες τους και όχι μόνο στο περιθώριο του επίσημου γεύματος που παρέθεσε η Μονπελιέ στην αποστολή του Ολυμπιακού. Κάθισαν μαζί πριν ξεκινήσει το γεύμα και αντάλλαξαν απόψεις περί ποδοσφαίρου.

Τόσο ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, όσο και ο ιδιοκτήτης, Λουί Νικολέν, φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από το τραπέζι. Φυσικά οι συνομιλίες των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας με τους ομολόγους τους στην Μονπελιέ κύλησαν σε πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Στο γεύμα από μεριάς των Πειραιωτών ήταν οι κ.κ. Μώραλης, Βερνίκος, Κοβάσεβιτς και Νασίκας. Το... μενού εκτός από το εκλεκτό φαγητό είχε μπόλικη κουβέντα για ποδόσφαιρο και Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα