«Ροπαλιές» στο κύπελλο!

Gazzetta team
«Ροπαλιές» στο κύπελλο!

bet365

Kύπελλο χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται! Η Προοδευτική με... ροπαλιά στο 92' απέκλεισε τον Ηρακλή, ενώ από την F.L εκτός έμειναν και η Δόξα, o Eργοτέλης, ο Παναιτωλικός, ο Φωκικός, τα Ψαχνά και η Επανομή!

Οδυσσέας Κορδελιού – Δόξα Δράμας 1-0 (Τελικό)

Σε ένα επιθετικό παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν κυρίως ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η Δόξα ισορρόπησε, χωρίς όμως να απειλεί. Στο 61' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Ευθυμιάδη, ενώ ο Ταραλίδης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 67'. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την έκπληξη και πέρασε στην επόμενη φάση. Περίπου 600 οπαδοί βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου): Kραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Σάρρος, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος (82' Ιβανίδης), Κυριακίδης, Μπολώσης (89' Παπαδόπουλος), Ζαγναφέρης (57' Ευθυμιάδης).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δάυκος, Αγτζίδης (63' Ρούσεφ), Γκαρακλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Καπνίδης (36' Ταραλίδης), Καστελάν, Θάνος, Μπάρος (70' Περπερίδης), Κοντέων.

Κασσιόπη - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2, 1-3 στα πέναλτι (Τελικό)
Ο Πετρόγιαννης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 66', αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή. Στο 72' ο Στεφανίδης έχασε πέναλτι, για να κάνει λίγο αργότερα ο Φάμπιο το 1-1 και ο Στεφανίδης στο 78' έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν! Στην παράταση το 2-2 παρέμεινε και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί η Αναγέννηση κέρδισε 1-3 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Προοδευτική – Ηρακλής 1-0 (Τελικό)
Αντιμέτωπες μετά από 8 χρόνια οι δύο ομάδες! Ήταν ισόπαλες μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η Προοδευτική άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Γρίβα. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση, με τον «Γηραιό» να μένει νωρίς εκτός θεσμού.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Ζήνωνος, Κουσουρής, Δ. Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Μακαρόνας (60' Κουρτάνοβιτς), Λέκας, Γκιόκα (58' Γρίβας), Επιτροπάκης, Κακαράς, Αργυρίου.

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Βοσνιάδης, Λόπεζ (90+3' Κωνσταντινίδης), Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Φερνάντες, Μίχος, Χιονίδης (78' Μπανγκουρά), Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς, Γεωργίου (64' Παληγεώργος), Τζοβέ.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής Ψαχνών 4-1 (Τελικό)
Η Αναγέννηση κατάφερε να απειλήσει με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο πρώτο λεπτό και να πάρει το προβάδισμα με απευθείας φάουλ του Χατζηρίζου στο 25'. Καλύτερη η Αναγέννηση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο από νωρίς με τον Μπουουντούρη στο 56', οι γηπεδούχοι έκαναν τ0 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Γέσιτς στο 64', για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν πολύ οι γηπεδούχοι. Η ομάδα της Καρδίτσας έκανε το 3-1 με τον Χατζηρίζο στο 74' και έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Αθανασιάδη αμέσως μετά το γκολ για το 4-1. Τελικά, το κερασάκι μπήκε από τον Υφαντή στο 88' για να πανηγυρίσει μια άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Πάνω από 1500 άτομα έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Καρδίτσας.
-Πρόβλημα στην καρδιά προέκυψε για οπαδό της Αναγέννησης, στον οποίο προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες!
Χανιά – Φωκικός 2-1 (Τελικό)
Ο Γονιουδάκης στο 11' έπειτα από εκπληκτική αντεπίθεση άνοιξε το σκορ για τα Χανιά. Είχε δοκάρι πριν το γκολ ο Φωκικός. Ο Ταμπάκης στο 23' αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-1 για τον Φωκικό. Στο ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου ο Δουμάνης με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-1. Ο Φωκικός ανέβασε στροφές στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι, με τους Κρητικούς να κάνουν την έκπληξη και να παίρνουν την πρόκριση!

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Μποτωνάκης, Ψυχουντάκης (73' Τσαρτσίδης), Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Παπαδάκης (55' Ταταράκης), Γωνιωτάκης (79' Κέρι), Δουμάνης, Πάγκαλος.

Φωκικός (Κώστας Τερζής): Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Χαλούλος (77' Λουκίνας), Εσόνο, Τετέι, Σκαρίμπας, Μπουλουλής (17' λ.τ Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Γκόμεζ, Ταμπάκης.

Καλαμάτα – Θρασύβουλος 1-1, 3-4 στα πέναλτι (Τελικό)
Ο Βασιλείου από το 12' έχει δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 31' με τρομερό σουτ του Τσιμικλή. Το σκορ έμεινε το ίδιο και στην παράταση και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ομάδα της Φυλής αναδείχτηκε νικήτρια με 3-4.

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Ζαρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Τρίψας, Σκαρλάτος, Μπαούρης (61' Γεωργιόπουλος), Τριανταφυλλάκης,Τσιμικλής, Πασάς (50' λ.τ Ανδρεόπουλος), Ηλιόπουλος, Πούτσι, Αθανασόπουλος (81' Τσαγκαράκης).

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοβ, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθαλλασόπουλος (108' Μπέκα), Πλαβούκος, Αγκόλι (78' Καλαμιώτης), Σερέπας, Προβατίδης, Κειτά (51' Γεωργιάδης).

Επισκοπή - Βύζας Μεγάρων 0-1 (Τελικό)
Ιστορικό ματς για την Επισκοπή, καθώς ήταν το πρώτο της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στο 82΄οι φιλοξενούμενοι μετά από στημένη φάση πέτυχαν γκολ με κεφαλιά του Ταμπάκη και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους γηπεδούχους να κρατάνε την εμπειρία.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Μαραθιανός (35' λ.τ Σταυρακάκης), Μπαμπουλάκης, Μποτωνάκης, Ψωμάς, Πουλάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Φρατζεσκάκης (84' Τριανταφύλλου), Μουρτζανός (73' Αντιασβίλι), Τζέκος.

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης, Κοκόλης (55' Δημητρίου), Κρητικός, Χαρτσιάς, Ταμπάκης (88' Σιόκος), Ζάρκος, Βλάχος, Αρναρέλλης (70' Διαμαντόπουλος), Σπαγής, Ρεκλείτης.

Παναιγιάλειος – Παναιτωλικός 3-1 (Τελικό)
Μίνι έκπληξη και στο Αίγιο! Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Κούσα στο 39', αλλά οι γηπεδούχοι μέσα σε δύο λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Μάλιστα, στο 72' πέτυχαν και την ανατροπή με το γκολ του Μπούνα, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λαζανάς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση του Παναιγιάλειου.
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Π. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Διαμαντόπουλος, Σκαρτσίλας, Λαζανάς.
Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Στεφανάκος, Μπακάκης (75' Σφακιανάκης), Δάρλας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μητρόπουλος, Γιάνεφ, Μύγας (57' Κουτσοσπύρος), Καμαρά, Πασάς (57' Φαβάλι).
Εθνικός Αστέρας – ΑΕΛ Καλλονής 1-1, 1-4 στα πέναλτι (Τελικό)
Το ματς έγινε κανονικά τελικά, παρότι υπήρχαν φήμες περί αντιθέτου. Σε κακή κατάσταση βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος, αλλά μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο 34' με τον Μανούσο να στοχεύει το δοκάρι του Ντούση, ενώ από το 55' προηγήθηκαν με το γκολ του Λεοζίνιο. Ο Θεολόγου, όμως, ισοφάρισε με κεφαλιά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου δεν άλλαξε κάτι και μια ακόμα αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί η Καλλονή ήταν πιο εύστοχη και με 1-4 πανηγύρισε την πρόκριση μέσα στην Καισαριανή.
Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Ντούσης, Καμπούρης, Συρίγος, Μαρτίνος, Θεολόγου, Καζνέτσης, Σάμιος, Σουλελές, Μαστρογιάννης, Λιοσάτος, Κετσετζόγλου.
ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Καζάκης, Μανουσάκης.
Τηλυκράτης – Καβάλα 0-0, 3-5 στα πέναλτι (Τελικό)
Όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου, έτσι και η Καβάλα πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η μοναδική διαφορά ήταν ότι οι «αργοναύτες» χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να το πράξουν αυτό, αφού έμειναν στο 0-0 με τ0ν Τηλυκράτη στη Λευκάδα τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση. Έτσι, στα πέναλτι ήταν πιο εύστοχοι και με 3-5 έκαναν... τσεκάρισμα στο εισιτήριο!
Τηλυκράτης (Σάββας Καρυπίδης): Ταιρής, Κλάζογλου, Φέτσης (56' λ.τ Κομνηνάκης), Μελισσόπουλος (68' Παλάσκας), Μπασιούκας (72' λ.τ Καταγής), Ντζιμάνης, Καταγής Σ., Γεωργαντζάς, Τεπετός, Σμίλτος, Σαχινίδης.
Νέα Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Σουλογάνης, Παγώνης, Ντόσης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος, Καπνόπουλος (66' Μπρατσιάνι), Ποσίνκοβιτς (46' Πλιάγκας), Μιγιάτοβιτς (74' Κουπρόγλου), Ντος Σάντος.
Πανηλειακός – Παναχαϊκή 0-0, 3-4 στα πέναλτι (Τελικό)
Σε ένα δυνατό παιχνίδι στον Πύργο, η Παναχαϊκή έγινε η τελευταία ομάδα για σήμερα, που σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι Πατρινοί είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 52' να τελειώσουν πιο νωρίς το ματς, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουρτάδο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στον αντίποδα, ο Πανηλειακός είχε την ευκαιρία του Βλαχόπουλου στο 58', όταν έκανε το πλασέ από πλάγια, με τον Πίτκα να αποκρούει.
Η κανονική διάρκεια έληξε δίχως τέρματα, στην παράταση δεν υπήρξε κάτι περαιτέρω και άλλο ένα ματς πήγε στα πέναλτι. Η διαδικασία ήταν επεισοδιακή, με τον Φατιόν να αποβάλλεται για τον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του πρώτου πέναλτι. Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες έχασαν από δυο πέναλτι στα πέντε πρώτα και στα δυο τελευταία ο Σωτηρόπουλος αστόχησε, σε αντίθεση με τον Καραμανλή, που έδωσε την πρόκριση στην Παναχαϊκή με 3-4.

Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός, Πέτρου, Σαλαπάτας, Οικονομόπουλος (90+1' Ζέλιος), Φράγκος, Σωτηρόπουλος (95' Ντραγκόλοφ), Κατσαρός (28' λ.τ Βλαχόπουλος).

Παναχαϊκή 2005 (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης (60' λ.τ Καραμανλής), Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Άντονι, Ολίσε, Ουρτάδο, Μαπούκου, Ντίνας (91' Βασιλαντωνόπουλος), Μπρέσκα (84' Γκούρτσας).

Βατανιακός – Νίκη Βόλου 0-0, 1-4 στα πέναλτι (Τελικό)
Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Νίκη Βόλου, που έμεινε στο 0-0 με τον Βατανιακό τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου οι Θεσσαλοί πήραν με σκορ 1-4 το... εισιτήριο για τη 2η φάση του θεσμού.
Βατανιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπαδόπουλος, Τσιτσλακίδης, Κόλα, Γιαλαμίδης, Βαρτζιώτης, Ηλίας, Τσιντσίδης (69' Τριανταφυλλίδης), Τσιώμης (98' Κατσαμάγκας), Ποτουρίδης, Σιδηρόπουλος (51' Μανίκας), Τζιώρας.
Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Ψιάνος, Σαμαράς, Μκρτσιάν, Καρατζάς, Κυριάκος, Πορτουλίδης, Σκούφαλης (60' Τάσιτς) Ουέλινγκτον (106' Λαζαρίδης), Ριζογιάννης, Γιάκομπ (67' Φλίγκος).
Αιγινιακός– Εργοτέλης 1-1, 6-5 στα πέναλτι (Τελικό)
Ο Πλατάκης με σουτ στο 10' άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Δωματάς στο 40', στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Εργοτέλη. Καλό ματς. Δύο σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Κρητικοί προς το τέλος. Το σκορ δεν άλλαξε στην παράταση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Στη ψυχοφθόρο διαδικασία ο Αιγινιακός αναδείχτηκε νικητής με 6-5 και πραγματοποίησε μια ακόμα έκπληξη αφήνοντας από την πρώτη φάση εκτός Κυπέλλου τον Εργοτέλη.

Αιγινιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Σακελαρίδης, Μητράκας, Αποστολίδης, Τασίδης, Αχαλινόπουλος, Σαββίδης, Μποταΐτης, Προβατίδης, Κυρτέγος, Πλατάκης, Ζούρκος.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Πλουσής, Δωματάς, Λαμπίν, Ευαγγέλου (60' Χατζής).

Εθν. Σιδηροκάστρου – Αν. Επανομής 2-1 (Τελικό)
Στο 16' μετά από σέντρα του Ρόβα ο Γαϊδαρτζής με δεύτερη προσπάθεια και δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρία με τον Ρόβα στο 24' για το 2-0. Ένα σουτ του Σικαλόπουλου στο 37' ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι. Στο 83' η Επανομή έμεινε με 10 παίκτες και στο 86' κατάφερε να ισοφαρίσει! Στο 90', όμως ο Κουζούρα έκανε το 2-1, με τον Εθνικό να παίρνει τελικά την πρόκριση!
Εθνικός Σιδηροκάστρου (Νίκος Γάδος): Γαβριηλίδης, Βλαχόπουλος, Φίλων (88' Μουτίδης), Φιλιππίδης, Πασχαλούδης, Τσεμπερίδης, Κουκούτσης, Γιαλαμής (60' Ασλανίδης), Γαϊδαρτζής, Σαχπατζίδης, Ρόβας (77' Μπουζούρας).
Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ταταρίδης, Κυζιρίδης (59' Ναστόσκι), Σαμουηλίδης, Καραντασιάδης, Σικαλόπουλος, Λαμπερνάκης, Μεϊντής (70' Παπατζίκος), Δραγανίδης, Νταντάμης, Ταχματζίδης, Κουκουλέκης.
Δόξα Κρανούλας – Πιερικός 0-0, 1-3 στα πέναλτι (Τελικό)
Στα πέναλτι κρίθηκε και η αναμέτρηση της Δόξα Κρανούλας με τον Πιερικό, αφού στην κανονική διάρκεια και στην παράταση δεν πέτυχαν κάποιο γκολ οι δυο ομάδες. Εκεί η ομάδα της Πιερίας πανηγύρισε την πρόκριση με 1-3.
Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Σιαράβας, Νάσιος (74' Ηλίας), Χήρας, Νασούλης, Παπαβασιλείου, Μπελεβέντης (72' Τσουμάνης), Κάκαβος, Νικολάου (61' Βασιλείου), Τσιφλίδης, Γήτας, Βλάχος.
Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Κωτσιόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Καρτσάμπας, Ντόικιτς, Ίτσιος (58' Ντάνι), Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Δήμου, Νίκου (56' Σεχολάρι), Καραγκούνης (108' Κόιτς).
Αστέρας Μαγούλας – Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (Τελικό)
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Στρατομήτρου στο 45', αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52΄με τον Παλαιολόγο. Ο Μπακαγιόκο έδωσε το προβάδισμα στους Βολιώτες, που διατήρησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα και πανηγύρισμα την πρόκριση στην επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Κούκας, Ιατρού, Μαρίνου, Κορνελάτος, Τριάντος, Χρυσάφης, Δημητριάδης, Μπούγιας.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρόκα, Στουρνάρας, Καρράς, Γκότοβος (46' Γόγολος), Παλαιολόγος, Στογιάνοφ (46' Ογιαρμπίντε), Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παππάς, Μπακαγιόκο, Κόλεφ.

Φωστήρας – Ζάκυνθος 4-0 (Τελικό)
Από το 12', μόλις, ο Φωστήρας μπήκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Τσώνη. O ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 42', με την ομάδα του Ταύρου να έχει ένα ασφαλές προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερ0ι, ο Βαβάτσικος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 81' και ο Δωροβίνης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, αφού ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 93', με τον Φωστήρα να παίρνει μια άνετη πρόκριση.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Τασουλής, Παραράς, Δωροβίνης, Μπούμπας (77' Φωστέρης), Πεταυράκης, Τσώνης, Μπιλίτσης, Παντελής (58' Ψαρρής), Κούτρος, Κάμπας (69' Βαβάτσικος).
Ζάκυνθος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Φιλάι, Τσολακούδης, Τσίλης, Τσορμπατζίδης, Πετράκος, Μιλόσεβιτς (62' Καλόγερος), Παπαστεργίου (78' Βυθούλκας), Τσίτσης, Σιάννης, Σολομωνίδης (28' Κερμενίδης).
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα