«Θα το βάλει ο Τζιμπούρ»

«Θα το βάλει ο Τζιμπούρ»

«Θα το βάλει ο Τζιμπούρ»

bet365

Ο Ολυμπιακός καλείται να το κάνει όπως ο Μακούν, γκολ στη Μονπελιέ και «τρίποντο». Ο Καμερουνέζος μιλά στο gazzetta.gr και εμφανίζεται σίγουρος για τoυς «ερυθρόλευκους».

Ο Ζαν Μακούν πέτυχε γκολ κόντρα στη Μονπελιέ και υποχρεώσε την πρωταθλήτρια σε ακόμα μια ήττα. Ο Καμερουνέζος μιλά στο gazzetta.gr για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία, τι πρέπει να προσέξει, αλλά και ποιον πρώην συμπαίκτη του βλέπει να σκοράρει...

Θα σκοράρει ο Τζιμπούρ στον αγώνα Μονπελιέ-Ολυμπιακός; Σε απόδοση 3.60 στη vistabet

- Η φετινή εικόνα της Μονπελιέ πρέπει να φοβίζει τον Ολυμπιακό;
«Σίγουρα όχι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει δεν θυμίζει την περσινή Μονπελιέ. Η αποχώρηση του Ζιρού έχει κοστίσει αρκετά στην ομάδα και μπορεί να φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά σκοράρει πολύ δύσκολα... Γρήγορα ομάδα, με παίκτες που διαθέτουν εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβηθεί...».

- Το Σάββατο με το τέρμα που πέτυχες κόντρα στη Μονπελιέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα σου. Τι συμβουλεύεις τους επιθετικούς του Ολυμπιακού;
«Η Μονπελιέ θα κάνει τα πάντα για να μην δώσει χώρους στον Ολυμπιακό και έτσι να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις. Ο Τζιμπούρ, ο Αμπνούν ή ο Φουστέρ πρέπει να είναι υπομονετικοί και ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους. Αν είναι προσεκτικοί μπορεί να αρπάξουν την ευκαιρία, να εκμεταλλευθούν λάθη αντιπάλων και να απειλήσουν. Στα στημένα χρειάζεται κόσμος στην περιοχή, υπάρχουν κενά και ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να πετύχει γκολ».

- Στη Μασσαλία ήταν ο Φετφατζίδης, φέτος σε ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα πόνταρες πως θα σκοράρει κόντρα στη Μονπελιέ;
«Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός να σκοράρει, να είναι προσεκτικός και ουσιαστικός. Περιμένω πολλά από τον Τζιμπούρ και τον Τζαμέλ, τους πάει όταν παίζουν κόντρα σε γαλλικές ομάδες».

- Ποιο είναι το μειονέκτημα της Μονπελιέ τη δεδομένη χρονική στιγμή;
«Η ψυχολογία της είναι στο χειρότερο σημείο από την έναρξη της σεζόν. Πολλά νεύρα, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Πλέον, δείχνει να έχει ξεχάσει πως πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι μια δυνατή ομάδα».

- Το μήνυμα που στέλνεις στον Ζαρντίμ και τους πρώην συμπαίκτες σου;
«Υπομονή και συγκέντρωση. Να κλείσουν χώρους, να μην επιτρέψουν την σωστή ανάπτυξή της Μονπελιέ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός μπορεί να το πληρώσει. Ο Ζαρντίμ πρέπει σε πρώτη φάση να περιορίσει τους Μπεντίμο, Ουτάκα και Μπελχαντά και θα έχει καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Τα άκρα του Ολυμπιακού θα έχουν δουλειά, όπως και ο άξονας, αλλά πιστεύω πως θα τα βγάλουν πέρα»

- Δίνεις πιθανότητες νίκης στον Ολυμπιακό;
«Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να βιαστεί, πρέπει να περιμένει και θα του παρουσιαστούν ευκαιρίες. Αν η Μονπελιέ δεν καταφέρει να επιβάλλει το παιχνίδι της, τότε θα βγουν νεύρα, κακές επιλογές και λάθη. Υπάρχουν κενά στην άμυνα και ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Αν δείξει το καλό του πρόσωπο είμαι σίγουρος πως θα πάρει κάτι καλό».

- Οι διαφορές με την περσινή παρουσία του Ολυμπιακού στη Γαλλία;
«Υπάρχουν διαφορές στον φετινό Ολυμπιακό, έχουν αποχωρήσει παίκτες, αλλά πιστεύω πως αυτοί που υπάρχουν είναι ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία, τον ενθουσιασμό και όπως πέρσι η Μαρσέιγ έτσι και φέτος η Μονπελιέ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οι Μασσαλοί είχαν την εμπειρία, η Μονπελιέ είναι άπειρη, αλλά έχει πιο επικίνδυνους παίκτες. Δυσκολεύεται στο γκολ, όμως βγάζει αρκετές φάσεις, κάτι που δεν πρέπει να επιστρέψει ο Ολυμπιακό».

- Τι θυμάσαι από το πέρασμά σου;
«Πέρασα υπέροχα και χαίρομαι που κέρδισα τίτλους με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο της ομάδας. Με αυτούς τους οπαδούς οι παίκτες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα