Πάσα Γκαγκάτση σε Σαββίδη!

Πάσα Γκαγκάτση σε Σαββίδη!

Απόστολος Παγώνης
Πάσα Γκαγκάτση σε Σαββίδη!

bet365

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων στoν ΠΑΟΚ, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην ομάδα, τονίζοντας ότι είναι θέμα Σαββίδη!

Την ώρα που στον «δικέφαλο» του Βορρά περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη για τις διοικητικές αλλαγές, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα κοινά του ΠΑΟΚ.

«Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γίνει μια συζήτηση με τον κ. Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση», ανέφερε αρχικά στο gazzetta ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Όσο για τις ανακοινώσεις συνδέσμων του ΠΑΟΚ όπου τον έχουν χαρακτηρίσει «ανεπιθύμητο» στην οικογένεια του «δικεφάλου», τόνισε: «Ένας άνθρωπος εκτός από φιλίες έχει και εχθρούς και αντιπάλους. Δεν μπορεί να τα έχει όλα. Το τι πιστεύει ο καθένας είναι καθαρά δικό του θέμα».

Τέλος ο κ. Γκαγκάτσης κλήθηκε να απαντήσει για το αν στη συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη έγινε κουβέντα για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο ως εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ.

Δεν θέλω να πω τίποτα για την κουβέντα που είχα με τον κ. Σαββίδη. Να περιμένετε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τέτοια θέματα», ήταν η απάντησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα