«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο προπονητής της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ, ο οποίος δεν θα βρεθεί στον πάγκο του στο ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.
Ο προπονητής της αντιπάλου των «ερυθρολεύκων» τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές + μία με αναστολή, για χειρονομίες που έκανε στο ματς με τη Σάλκε. Έτσι, δεν θα κάτσει στον πάγκο του στο παιχνίδι της Τετάρτης.
«Τουλάχιστον παίζουμε εντός έδρας κι όχι εκτός. Έτσι, δεν θα έχω άλλους γύρω μου να με ενοχλούν. Όταν είσαι στην κερκίδα σε ξένο γήπεδο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Μου αρέσει να είμαι κοντά στη δράση, να συμμετέχω κι εγώ στο παιχνίδι, να το ζω από κοντά. Γι’ αυτό και η τιμωρία μου είναι κάτι ενοχλητικό για μένα. Θα μπορούσα να μείνω και στο σπίτι μου, αλλά δεν αντέχω στη σκέψη να μην είμαι στο γήπεδο», είπε για να προσθέσει, όσον αφορά το πλάνο του ματς:
«Θα σχεδιάσω εγώ το ματς με τους συνεργάτες μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ακολουθείται πάντα το πλάνο. Είναι δική τους ευθύνη να το κάνουν, αλλά τους έχω εμπιστοσύνη και είναι μεγάλα παιδιά. Το σύνολο έχει περισσότερη σημασία από τις μονάδες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
