Ηλεκτρο…twitter!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Ηλεκτρο…twitter!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης πατώντας F5 στο twitter του γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, τον Ηλεκτροχαβίτο που μεταμορφώθηκε σε Ηλεκτροπαπαζαχαρία και τον Βύντρα που ντύθηκε… Σισοκό για να παίξει-πέσει την Κυριακή.

Η αλήθεια είναι ότι άπαντες στον Παναθηναικό μετά την εμφάνιση με την Τότεναμ και την νίκη στην Ξάνθη θεωρούσαν βέβαιη και τη νίκη επί του ΑΡΗ. Τόσο σίγουροι ήταν που για πρώτη φορά φέτος η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν εξέδωσε πριν το παιχνίδι ανακοίνωση για τον διαιτητή. Η σιγουριά για καλή αντιμετώπιση του Παναθηναικού φυσικά και επιβεβαιώθηκε από την παρουσία του Καλογερόπουλου. Βέβαια ο ρέφερι από την Αθήνα αφού… έσφαξε πρώτα τους πράσινους αφού τους έκοψε δυο ολόκληρα πλεονεκτήματα δίνοντας κάρτες σε παίκτες του ΑΡΗ, δεν τους έδωσε και πέναλτι στην φάση του Χριστοδουλόπουλου. Πέναλτι βέβαια με πράσινα γυαλιά και υπό το καθεστώς ότι πρέπει να… ισοφαρίσουμε το έγκλημα που ακολούθησε γιατί στην χειρότερη των περιπτώσεων αυτό που θα μπορούσε να εφεύρει εκεί ο ρέφερι θα ήταν έμμεσο φάουλ για φράγμα με τον παίκτη μάλιστα του ΠΑΟ να πέφτει πάνω στον ακίνητο Πουλίδο.

Κάνε εγγραφή στη unibet και πάρε μπόνους 100%

Την ίδια στιγμή βέβαια ξέχασαν να μας δείξουν το οφσάιτ που ανακάλυψε στο 47 ο βοηθός Τουμπακάρης (κι αυτός από την Αθήνα για να μην έχουμε και έξοδα μετακίνησης) ενώ ο Γιαννιώτας έφευγε μόνος απέναντι από τον Καρνέζη. Δεν είδα πουθενά να σχολιάζονται οι δεύτερες καραμπινάτες κίτρινες σε Σειταρίδη και Βιτόλο και ευτυχώς ΟΛΟΙ είπαν ότι ο Σισοκό πέφτει χτυπημένος από το ρεύμα και όχι βέβαια από τον Παπαζαχαρία που αποβλήθηκε και άδικα και δεν παίζει με ΟΣΦΠ.

Απλά επειδή έλειπε ο Βύντρα, ο Σισοκό είπε να τον μιμηθεί και επειδή ο Χαβίτο δεν είναι στον ΑΡΗ, ο Καλογερόπουλος επέλεξε τον παίκτη του ΑΡΗ με παρόμοια κόμμωση και απέβαλε τον Παπαζαχαρία. Μάλλον όμως χθες το… twitter ήταν log off ή μάλλον έγινε… ηλεκτροtwitter!

Το αστείο είναι ότι οι σφαγές με Παναθηναικό τείνουν να γίνουν περισσότερες από ότι με ΟΣΦΠ και ελπίζω να μην το… ισοφαρίσουν την Δευτέρα. Επίσης αστείο είναι ότι ο ΑΡΗΣ κατηγορείται για… σχέσεις με τους πράσινους, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει 3 ανακοινώσεις μαζί με την χθεσινή μετά από παιχνίδια με τον Παναθηναικό. Μία μετά το ματς με τον Δαλούκα, μία μετά το ματς με Σταθόπουλο και το πεντακάθαρο γκολ του Μίσελ που ακυρώθηκε και μία φέτος. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι σε τέτοια ματς οι… κρατούντες επιτρέπουν να ευνοηθεί και ο Παναθηναικός και για να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά, αλλά και γιατί ο ΑΡΗΣ και ασυμβίβαστος είναι και ανένταχτος και αυτό ενοχλεί. Ξαναγράφω, ελπίζω να μην υπάρξει αντιπαροχή την Δευτέρα, αλλά για το ματς με τον Ολυμπιακό θα τα πούμε στο επόμενο κείμενο.

Όταν η ομάδα χάνει υπάρχουν ορισμένοι… υπεράνω (εγώ θα σημειώσω και έχοντες άγνοια) που σημειώνουν ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την διαιτησία. Τώρα που η ομάδα πήρε αποτέλεσμα η αστεία δικαιολογία περί… κάλυψης δεν ισχύει, ωστόσο θεωρώ ότι ο Καλογερόπουλος έκλεψε την δόξα και τις… λέξεις στον υπολογιστή (που αντικατέστησαν την μελάνι στο χαρτί) από την πολύ καλκή αγωνιστική παρουσία του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ.

Πασσιαλής και Μπουγιουκλής έκαναν χθες τα αυτονόητα και βέβαια ο ΑΡΗΣ δεν έπαιξε καμία μπαλάρα. Σταμάτησε όμως να παίζει… μπάλα και έπαιξε ποδόσφαιρο. Με παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, έχοντας γνώση του ρόλου τους, με τρέξιμο, με αλληλοκάλυψη, με πίεση ψηλά. Με τα λάθη τους φυσικά, με ανάπτυξη που χωλαίνει, με προσοχή κυρίως στα μετόπισθεν, αλλά με παίκτες στην θέση τους και με συγκεκριμένους ρόλους. Είδαμε, λοιπόν, τον εξαιρετικό χθες Οικονομόπουλο σε ρόλο αμυντικού χαφ, τον Κοέλιο να… κόβει τα πάντα μπροστά από τους δυο στόπερ, τον Γιαννίτση να παίζει στόπερ, τον Μαργαρίτη αριστερό μπακ, τον Καζναφέρη δεξί χαφ, τον Παπαστεριανό με ελεύθερο ρόλο στον χώρο του κέντρου.

Και αυτό δεν αποτελεί φυσικά καμία μομφή στον προηγούμενο προπονητή καθώς αυτά ακριβώς αναφέραμε από την προετοιμασία ακόμα. Την ίδια στιγμή βέβαια ήταν πολύ καλύτερος σε απόδοση ο Πουλίδο, μέρα με τη νύχτα ο Καζναφέρης, σταθερός ο Βελλίδης, σοβαρός ο Γιαννιώτας, ήρεμος και με το κεφάλι χαμηλά. Και η εμφάνιση της ομάδας είναι που μετράει πολύ περισσότερο από το αποτέλεσμα.

Ο ΑΡΗΣ φυσικά έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ένα βαθμό πήρε στο ΟΑΚΑ, αλλά παράλληλα και τεράστια ψυχολογία ενόψει ΟΣΦΠ και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αρκεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο…

Υ.Γ.1 Το είπα και το πρωί στην εκπομπή AllAboutARIS on AIR στο Λίμπερο. Τα απαξιωτικά σχόλια για τον Αγκάνθο όταν γράφτηκε το όνομά του για τον ΑΡΗ ήταν εκατοντάδες. Παλτό, Κουτσός, άμπαλος, έχει ένα χρόνο να παίξει και άλλα παρόμοια. Οι ίδιοι τώρα γράφουν ανανεώστε τον παικταρά. Και είναι αλήθεια ότι είναι παικτάρα και δεν ξέρω σε ποιο ματς θα λείψει. Εγώ λέω… Λιβαδειά, αλλά σημασία έχει τι θα πει ο Πασσιαλής.

Υ.Γ.2 Πολύ σημαντική η αυριανή μέρα για πολλούς και διάφορους λόγους…

Υ.Γ.3 Βγαίνει ο Σταφυλίδης και δηλώνει έχω συνηθίσει να κερδίζω τον Κατίδη. Μπορεί με την ΑΕΚ, μπορεί στο… τάβλι ή στην ξερή, αλλά δυο χρόνια που ήταν επαγγελματίες σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ, σε 5 ματς είχε δυο νίκες ο ΑΡΗΣ και 3 ισοπαλίες. Για να ξέρουμε και τι λέμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!