Η φιλοσοφία του Στραματσιόνι

Η φιλοσοφία του Στραματσιόνι

Gazzetta team
Η φιλοσοφία του Στραματσιόνι

bet365

Ο Αντρέα Στραματσιόνι μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Κατάνια, αναφέρθηκε στην νέα φιλοσοφία της ομάδας του και συγκεκριμένα στην επιθετική τριάδα των Κασάνο, Παλάσιο και Μιλίτο.

«Ο Κασάνο είχε σημαντική συμβολή, αλλά νομίζω ότι αυτή η Ίντερ αντιπροσωπεύει όλους τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος με την αμυντική σταθερότητα που δείχνει η ομάδα, αφού δουλέψαμε σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αφήσαμε λίγο χώρο στην Κατάνια, η οποία έχει μερικούς επικίνδυνους επιθετικούς και μέσους», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ίντερ.

«Θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η Ίντερ θα μπορούσε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι παίζοντας με τρεις επιθετικούς και έναν δυνατό χαφ. Βρήκαμε την ισορροπία και νέα προσέγγιση όταν ο Σνάιντερ είναι εκτός. Έβαλα τον Μίλεν στα αριστερά για να ελέγχει τον Γκόπες, αφού έχω παρατηρήσει ότι οι αριστεροπόδαροι παίκτες μπορούν να σταματήσουν κάποιον αντίπαλο που έχει το ίδιο πόδι για δυνατό του όπλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα