Ένταση στο Περιστέρι

Ένταση στο Περιστέρι

Μάκης Σταθάτος
Ένταση στο Περιστέρι

bet365

...με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό να σπρώχνει οπαδό. «Μην φέρεσαι έτσι, σας στηρίζουμε». Να παίξει μπάλα η ομάδα ζήτησαν από τον Μπάγεβιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό που έληξε 0-0, οπαδοί του Ατρόμητου κινήθηκαν προς το πούλμαν της ομάδας που ήταν έξω από τα αποδυτήρια προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κακή εικόνα της ομάδας.

Εκεί έπιασαν τον Σωκράτη Φυτανίδη και ο Γιώργος Σπανός νόμισε ότι έχουν... κακό σκοπό και γι' αυτό έσπρωξε έναν από αυτούς. Από εκεί ξεκίνησε η παρεξήγηση μεταξύ των δύο πλευρών.

«Μην φέρεσαι έτσι γιατί εμεις στηριζουμε την ομάδα και είμαστε παντού. Δίνουμε από το υστέρημα μας για να είμαστε κοντά στον Ατρόμητο.» είπαν οι φίλοι της ομάδας για να απαντήσει ο πρόεδρος: «Η ομάδα θέλει στήριξη αλλά δεν βοηθάτε έτσι. Δεν επιτρέπεται να επιτίθεστε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας».

Ακόλουθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο στο τέλος τα πνεύματα ηρέμησαν με τον πρόεδρο και τους οργανωμένους να λύνουν την παρεξήγηση και τον πρώτο να αποχωρεί και τους δεύτερους να του ζητούν να μην παραχωρήσει παίκτη στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια στο στόχαστρο των Περιστεριωτών βρέθηκε ο Θανάσης Μουλόπουλος του Λεβαδειακού για τις καθυστερήσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι φίλοι του Ατρομήτου όταν ο Σερβοέλληνας τεχνικός πέρασε από δίπλα τους, του ζήτησαν να κάνει κάτι για να αλλάξει η εικόνα. «Ξύπνα τους, δώσε χαστούκια να παίξουμε λίγο μπάλα».

Πάντως, στο τέλος τα πνεύματα ηρέμησαν με κάποιους από τους οργανωμένους να τα λένε σε φιλικό ύφος με τον Σωκράτη Φυτανίδη και τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, ο αμυντικός του Ατρομήτου έδειχνε σκασμένος και προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα