Με Σαρ για το πρώτο διπλό

Με Σαρ για το πρώτο διπλό

Με Σαρ για το πρώτο διπλό

bet365

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας. Ντεμπούτο για Σαρ, Βαλεριάνο, έξω ο Μπούρμπος.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αναζητά η ομάδα του ΟΦΗ, που αύριο αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά, στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία για αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε στο «Βαρδινογιάνειο» και στην συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά.

Αυτή αποτελείται από 20 παίκτες και περιλαμβάνει δύο νέα πρόσωπα. Ο πρώτος είναι ο Σαρ, που αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή και μέχρι τώρα δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, ενώ ο δεύτερος που κάνει ντεμπούτο είναι ο Βαλεριάνος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι κανονικά στην διάθεση του Αναστόπουλου.

Αντίθετα, εκτός έμεινε όπως ήταν αναμενόμενο ο Χρήστος Μπούρμπος, που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έμεινε στο Ηράκλειο.

Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Ζορμπάς, Σίσιτς, Βερόν, Μπανούσης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα