Ορατότης... 0-0

Gazzetta team
Ορατότης... 0-0

bet365

Ατρόμητος και Λεβαδειακός ταλαιπώρησαν το ποδόσφαιρο στο Περιστέρι με την λευκή ισοπαλία να είναι περισσότερο από φυσιο-λογικό αποτέλεσμα. Αποδοκιμασίες στο τέλος.

Για πέμπτο σερί αγώνα μακριά από τη νίκη έμεινε ο Ατρόμητος, που αυτή τη φορά απέτυχε να νικήσει εντός έδρας τον εξαιρετικά στημένο Λεβαδειακό που έπαιξε για την ισοπαλία και την πήρε μάλλον εύκολα. Κατά τη διάρκεια ενός απογοητευτικού -από πλευράς θεάματος και φάσων- αγώνα υπήρξαν κάποιες μικρο-αποδοκιμασίες που μετά το τελικό σφύριγμα ήταν έντονες. Από την άλλη, οι Βοιωτοί πήραν τον πέμπτο του βαθμό στη φετινή Superleague και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες. Μόλις στο 2' ο Βασιλείου έκανε ωραία ενέργεια, όμως με σουτ από το ύψος της περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτανζ και να δώσει προβάδισμα στον Λεβαδειακό, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε στο 5' με δύο φάσεις! Πρώτα ο Μπρίτο από κοντά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κασμερίδη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Σουμπίνιο δεν μπόρεσε να σκοράρει -κόντρα στην πρώην ομάδα του- όταν από λάθος της άμυνας βρέθηκε ονομόναχος με τον γκολκίπερ των Βοιωτών, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος έγινε στο 14' χωρίς να έχει γίνει καν τελική προσπάθεια. Ο Κόρμπος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ιτάνζ, όμως προτίμησε να δώσει έτοιμο γκολ στον Ροτζέριο και η φάση χάθηκε.

Η συνέχεια ήταν γεμάτη λάθη χωρίς να δούμε τίποτα της προκοπής μέχρι τα 45'. Μόνο μέχρι το 25' τα λάθη ήταν 16-17 και στην πορεία δεν άλλαξε κάτι. Ο Ατρόμητος είχε μεγαλύτερη επιθετική διάθεση, όμως ο Λεβαδειακός ήταν εξαιρετικά στημένος και με καλή αμυντική λειτουργία δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν και το πρώτο μέρος βγήκε με 0-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν... ακόμα χειρότερο με τις φάσεις που είδαμε στο πρώτο μέρος να μοιάζουν πολυτέλεια σε σχέση με αυτές της επανάληψης. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο κομμάτι και με σερί κόρνερ που κέρδισε κατάφερε να βγάλει μία φάση με τον Ζησόπουλο στο 58', όμως την καλύτερη ευκαιρία την έχασε ο Ατρόμητος. Αυτή έγινε στο 65' με τον Επστάιν να έχει την άνεση να γυρίσει μέσα στην περιοχή και να σουτάρει με το αριστερό, όμως η μπάλα πέρασε μόλις έξω από την εστία του Κασμερίδη, που κράτησε την εστία του απαραβίαστη σε όλη την αναμέτρηση και η ομάδα του Παράσχου έφυγε από την Αθήνα με τον σημαντικό βαθμό.

Man of the match: Δεν υπήρξε παίκτης που να κάνει τη διαφορά στην αναμέτρηση. Δεν είδαμε κάποιον που να κάνει το κάτι παραπάνω στον αγώνα του Περιστερίου.

Αδύναμος κρίκος: Το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Δεν βλεπόταν το ματς, με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό να παρουσιάζουν μία εικόνα ροντέο, σε έναν αγώνα που ουσιαστικά είχε μόλις δύο καλές φάσεις.

Στο ύψος του: Ο Λεβαδειακός. Ηταν η ομάδα που ήταν ικανοποιημένη με την ισοπαλία, κατέβηκε να παίξει με αυτόν τον σκοπό και τα κατάφερε. Οι Βοιωτοί μπορεί να μην εντυπωσίασαν με το ποδόσφαιρό τους, όμως έδειξαν προσήλωση στο αμυντικό τους πλάνο και χωρίς να ρισκάρουν σε καμία φάση έφυγαν με το πολύ σημαντικό 0-0 από την έδρα του Ατρόμητου.

Η γκάφα: Πάει στον Επστάιν, ο οποίος ολομόναχος μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε με σουτ με το καλό του πόδι να χαρίσει στον Ατρόμητο τουλάχιστον το προβάδισμα.

Το στραγάλι: Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Κουκουλάκης στον αγώνα. Μοναδική φάση που σηκώνει συζήτηση είναι για ένα χέρι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, για το οποίο οι του Λεβαδειακού ζήτησαν πέναλτι.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη έχει να νικήσει ο Ατρόμητος και πλέον, μετά από πέμπτο σερί αγώνα χωρίς τρίποντο αρχίζει και χάνει την επαφή με τις πρώτες θέσεις. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έδειξε ότι μπορεί να αντέξει σε έδρες ποιοτικών ομάδων και να μαζέψει βαθμούς που στο τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να φανούν πολύτιμοι για την υπόθεση της παραμονής.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
Ιτανζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο (85' Πίτου Γκαρσία), Ιγλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο, Κούτσι (73' Δημούτσος), Μπέλιτς (54' Καραμάνος).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Βασιλείου (92' Ντε Μπρίτο), Πόι, Ροτζέριο (67' Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (84' Μπουντόπουλος).

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηράκλειο)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα