«Δύο στα δύο» η Κάλιαρι! (vid)

Θάνος Σαρρής
«Δύο στα δύο» η Κάλιαρι! (vid)

bet365

Η Κάλιαρι πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Μπολόνια χάρη στο γκολ του Ναϊνγκολάν, κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» με τους Ίβο Πούλγκα και Ντιέγκο Λόπες στον πάγκο! Ακυρώθηκε γκολ του Τζιλαρντίνο.

Στο ντεμπούτο του τεχνικού διδύμου την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα της Σαρδηνίας κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Τορίνο. Πλέον, η κατάσταση δείχνει να αλλάζει ακόμα περισσότερο, αφού μετά τη νίκη επί της Μπολόνια οι γηπεδούχοι φτάνουν τους οκτώ βαθμούς, ξεπερνώντας την σημερινή τους αντίπαλο. Bασικός ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 81' από τον Πουλτσέτι.

Στο 12΄ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν γκολ το οποίο ποτέ δεν μέτρησε. Ο Αγκάτζι μπλόκαρε την τελευταία στιγμή την κεφαλιά του Τζιλαρντίνο, η οποία βρήκε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού και έσκασε στη γραμμή. Ο Τζίλα και ο Ταϊντέρ ζήτησαν γκολ από τον Ντοβέρι, αλλά ο διαιτητής που ήταν πίσω από την εστία δεν το μέτρησε. Το ριπλέι δείχνει ότι ίσως ένα μικρό κομμάτι της μπάλας να μην είχε περάσει τη γραμμή. Η Κάλιαρι απάντησε με ένα σουτ του Νενέ, το ο ποίος απέκρουσε ο Αλιάρντι, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο οι Σαρδινοί έχασαν την καλύτερή τους μέχρι εκείνη τη στιγμή ευκαιρία, με τον Ντεσένα να βρίσκει τον Ιμπάργκο, ο οποίος πέρασε τον Αλιάρντι αλλά έφυγε πλάγια και κλείστηκε από τον Άντονσον.
Στο δεύτερο μέρος η Κάλιαρι μπήκε πιο επιθετικά και κατάφερε να προηγηθεί με τον Ναϊγκολάν στο 62`, έχοντας προηγουμένως απειλήσει με μία κεφαλιά του Αστόρι και με τον Πισάνο, τη σέντρα του οποίου ο Κόντι έδιωξε πάνω από το δοκάρια. Ο Άντονσον έκοψε τον Αλμπίν Ελκντάλ, η μπάλα όμως έφτασε στο δρόμο του Βέλγου, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Μπολόνια στη συνέχεια έψαξε το γκολ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Ο Τζιλαρντίνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Γκάρικς, ενώ το σουτ του Γκαμπιαντίνι στο 76` κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ο διεθνής με την Εθνική κάτω των 21 είχε δύο ακόμα σουτ, ο Κονέ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αγκάζι, ενώ ο τερματοφύλακας της Κάλιαρι κατάφερε να αποκρούσει και το δυνατό σουτ του Ντιαμάντι. Στο 83' ο Γκάρικς πρόλαβε τον Ντεσένα, στην προσπάθεια των γηπεδούχων να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, ενώ η κεφαλιά του Σερουμπίν πέρασε άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα