Η Τούμπα είναι δική του (vids)!

Η Τούμπα είναι δική του (vids)!

Γιώργος Βροντάκης
Η Τούμπα είναι δική του (vids)!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 6 στα 6 φέτος στην Τούμπα με τον Στέφανο Αθανασιάδη να σκοράρει σε όλα τα ματς και τo gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα 7 γκολ του Κλάους!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει γίνει το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ με τον διεθνή φορ να έχει σκοράρει και στα έξι ματς, σε Super League και Europa League, που έχει δώσει φέτος ο «δικέφαλος» στην Τούμπα. Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει με πανέμορφους τρόπους όπως τακουνάκι, κεφαλιά ψαράκι, ανάποδη κεφαλιά, σουτ στην κίνηση, εναέριο βολέ και πέναλτι.

Άνοιξε λογαριασμό το κατακαλόκαιρο

Ο Κλάους άνοιξε λογαριασμό κόντρα στην Μπνέι Γεχούντα από τις 9 Αυγούστου. Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τους Ισραηλινούς για το Europa League και παρότι αυτοί προηγήθηκαν στο ημίχρονο, με δύο δικά του τέρματα (48' και 52') έφερα το ματς... Τούμπα!

Το 2 στα 2 στο Europa League

Το επόμενα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ ήταν πάλι για την Ευρώπη, αυτή τη φορά με τη Ραπίντ Βιέννης. Οι Αυστριακοί ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο και ο Αθανασιάδης ισοφάρισε στο 69' για να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Κατσικάς.

Συνέχεια στη Super League...

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, όμως, ο νεαρός επιθετικός δεν σταμάτησε να πετυχαίνει τέρματα κάθε φορά που αγωνιζόταν μπροστά στους φίλους του «δικεφάλου»!

Στην πρεμιέρα της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Πανθρακικό στις 26 Αυγούστου και ο Κλάους δρόσισε τους ασπρόμαυρους οπαδούς δίνοντας το τρίποντο κόντρα στον σύλλογο της Κομοτηνής σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 57'.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, επόμενος αντίπαλος για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Το ημίχρονο ήταν και πάλι «διπλό» με πέναλτι του Περόνε στο 20', όμως, στην επανάληψη ο Λόρενς στο 46' και ο Στέφανος Αθανασιάδης δύο λεπτά πριν το φινάλε σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Καταπληκτικό γκολ στο ντέρμπι

Στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στον Αρη και το επιβεβαίωσε από τα πρώτα 45 λεπτά. Ο Κλάους σημείωσε το 4-1 στο 43' με ένα καταπληκτικό βολέ στην κίνηση!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κάνει το 6 στα 6 στην Τούμπα τη φετινή σεζόν, προσθέτοντας στο σακούλι του «δικεφάλου» ακόμα τρεις πόντους στην προσπάθεια που κάνει στη Super League, αφού πέτυχε και πάλι το μοναδικό γκολ της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ (1-0).

Ο Κλάους έφτασε τα 7 τέρματα στην Τούμπα για όλες τις διοργανώσεις, συνολικά έχει σημειώσει 9 γκολ από την έναρξη της σεζόν, ενώ μόνο στη Super League έχει πανηγυρίσει 5 φορές!

Δείτε παρακάτω στη media gallery όλα τα γκολ του Αθανασιάδη στην Τούμπα με το ένα να είναι καλύτερο από το άλλο...

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΣΚΟΡ

ΛΕΠΤΟ

09/08/12

ΠΑΟΚ- ΜΠΝΕΪ Γεχ.

4-1

48', 52'

23/08/12

ΠAOΚ - Ραπίντ Β.

2-1

69

26/08/12

ΠAOK – Πανθρακικός

1-0

57

16/09/12

ΠAOK – Αστέρας Τρ.

2-1

88' πέν.

30/09/12

ΠAOK - ΑΡΗΣ

4-1

43'

20/10/12

ΠAOK – AEK

1-0

51'

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα