«Να φέρω τον κατάλληλο παίκτη!»

«Να φέρω τον κατάλληλο παίκτη!»

Δημήτρης Τομαράς
«Να φέρω τον κατάλληλο παίκτη!»

bet365

Ένας μάγος της μπάλας, ο Ζιοβάνι Ντα Σίλβα Ολιβέιρα μιλάει στο gazzetta.gr για την μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τους προσωπικούς στόχους από τη νέα του θέση!

Είχαμε την δυνατότητα να μιλήσουμε με τον Ζιοβάνι σε εκδήλωση όπου βρέθηκε σε μπουτίκ γνωστής εταιρείας. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν ούτε για αυτόγραφα ούτε για φωτογραφίες αλλά και ούτε για δηλώσεις.

«Για μένα είναι πολύ τιμητικό το να αναλάβω μία τέτοια θέση στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούριο μου πόστο στον σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας που μου έκαναν μία τέτοια πρόταση», μας τόνισε ο «Ζίο» σχετικά με τον ρόλο του σκάουτερ που πήρε για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας στην Βραζιλία.

Εξάλλου εκτός από σκάουτερ θα είναι γενικά εκπρόσωπος της ομάδας στην χώρα του καφέ. Ποιός είναι όμως ο στόχος του; Τι θέλει να πετύχει; «Είναι απλό. Θα προσπαθήσω να φέρω τον κατάλληλο παίκτη για τον Ολυμπιακό.

Αυτό επιθυμώ να κάνω. Να βρω και να φέρω στην Ελλάδα έναν παίκτη που θα ταιριάζει στην ομάδα», απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη ο άλλοτε σταρ των Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού.

Πως νιώθει όμως για την τιμή που του γίνεται από την πειραϊκή ΠΑΕ; «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ευτυχία και τιμή για μένα να με βραβεύει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη», τόνισε ο Ζιοβάνι.

Ερωτηθείς για την μοναδική σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι «όλοι ξέρουν πόσο πολύ δεμένος είμαι με τον κόσμο της ομάδας και αντίστοιχα πόσο δεμένος είναι εκείνος μαζί μου.

Πάντα νιώθω πολύ καλά με τον κόσμο της ομάδας αλλά και μεγάλη αγάπη γι' αυτόν, όπως και για τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι κάτι που για μένα δεν αλλάζει και το λέω συνέχεια».

«Θα έρχεται πιο τακτικά»

Στο gazzetta.gr έκανε δηλώσεις όμως και ο εκπρόσωπος του Ζιοβάνι, Μαρσέλο, που ζει μόνιμα στην Ελλάδα. «Είναι αλήθεια πως για τον 'Ζίο' είναι πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ χαρούμενος και τώρα θα έρχεται πιο τακτικά στην Ελλάδα», διευκρίνισε ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ζιοβάνι θα πιάσει αμέσως δουλειά για λογαριασμό των Πειραιωτών μόλις φτάσει στην Βραζιλία.

Για την χώρα του καφέ ο παλαίμαχος σούπερ σταρ θα αναχωρήσει την Δευτέρα. Αναφορικά με τις σκέψεις που μπορεί να έχει στο μυαλό του και τις προτάσεις που έχει κάνει για παίκτες ο Μαρσέλο σχολίασε: «Είναι ακόμα νωρίς. Δεν έχουμε κάνει ουσιαστικές προτάσεις. Θα δούμε το τι ποδοσφαιριστές υπάρχουν στην Βραζιλία και μετά θα τα πούμε αυτά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι μέχρι το καλοκαίρι ο Ζιοβάνι πρόκειται να βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα. Το πότε δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αφού εκτός των άλλων ένα ταξίδι από την Βραζιλία στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο και δεν μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα