Βοτανικός 25.000 θέσεων!

Βοτανικός 25.000 θέσεων!

Gazzetta team
Βοτανικός 25.000 θέσεων!

bet365

Γήπεδο στον Βοτανικό, το οποίο θα έχει αρχικά χωρητικότητα 25.000 θέσεων, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να επεκταθεί στις 45.000, θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το αρχικό κόστος της νέας έδρας του Παναθηναϊκού εκτιμάται στα 30 εκατ. ευρώ. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, φέρνει και την αισιοδοξία ότι θα βρεθούν πιο εύκολα είτε χρηματοδότες, είτε εγγυητές προς τις τράπεζες, από τις οποίες και θα προέλθουν τα έσοδα, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Βέβαια δεν θα πρόκειται για ιδιόκτητο γήπεδο, αφού οι «πράσινοι» θα είναι... ενοικιαστές, όμως θα παίρνουν αυτοί όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, πληρώνοντας μέσω αυτών και το ενοίκιο. Από εκεί και πέρα, όταν η χωρητικότητα μελλοντικά φτάσει στις 45.000 θέσεις, τότε γίνεται λόγος για κόστος που θα αγγίξει συνολικά τα 50 εκατ. ευρώ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρόεδρος του τριφυλλιού «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του γηπέδου, αφού θέλει να υπάρξουν εξελίξεις το δυνατόν γρηγορότερο. Μάλιστα υπήρξε και συνάντηση στα γραφεία του Άκτωρα, που θεωρείται ως ένας από τους πιθανούς χρηματοδότες, με τον Βωβό να περιλαμβάνεται επίσης σε αυτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα