«Ναι» για τους... νέους μάγους!

«Ναι» για τους... νέους μάγους!

Δημήτρης Τομαράς
«Ναι» για τους... νέους μάγους!

bet365

Ο Ζιοβάνι ξανά... στο λιμάνι! Ο «μάγος» από την Βραζιλία αποδέχτηκε την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον θα ψάχνει... διαμάντια στην Λατινική Αμερική για τον Ολυμπιακό!

Συμφώνησε σε όλα ο «Ζίο»

Ο Βραζιλιάνος άσος αποφάσισε βάσει νεότερης πληροφόρησης να πει το πολυπόθητο «ναι» στην προσφορά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το περιβάλλον και τους εκπροσώπους του Ζιοβάνι ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών δεν ζήτησε και πολλά πράγματα για τη νέα του αρμοδιότητα.

Θυμίζουμε πως αυτή θα είναι να έχει την εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην Βραζιλία. Και φυσικά θα αναλάβει έναν ευρύτερο ρόλο σκάουτινγκ έτσι ώστε να ψάχνει και να βρίσκει νέα «διαμάντια» ή εάν θέλετε νέους... μάγους για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας στην χώρα του καφέ.

Ο Ζιοβάνι συμφώνησε λοιπόν ύστερα από ώριμη σκέψη σε όλα με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας. Απλώς ο ίδιος θέλει να είναι έτσι διαμορφωμένες οι συνθήκες ώστε να κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δουλειά του στην Βραζιλία. Όλα αυτά επειδή ο παλιός αστέρας των ερυθρολεύκων επιζητά να βγάλει πολύ καλά αποτελέσματα απο την δουλειά που θα κάνει στην χώρα του.

Από μέρους της η διοίκηση του Ολυμπιακού καθώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν και να τον στηρίξουν όπου και όπως χρειαστεί. Βέβαια και μόνο το άκουσμα της είδησης πρόκειται να σκορπίσει... ντελίριο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο.

Αναχωρεί την Δευτέρα, επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός

Από μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως υπήρξε λίγο μετά την σχετική ενημέρωση από την πλευρά του Ζιοβάνι επιβεβαίωση για το ζήτημα αυτό. Ο παλαίμαχος άσος αναμένεται να αναχωρήσει την Δευτέρα για την Βραζιλία. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα πιάσει για τα καλά δουλειά για λογαριασμό του Ολυμπιακού με στόχο το καλύτερο.

Μιλώντας στο Οlympiakos TV ο «μάγος» επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «είμαι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελλάδα και όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι όταν έρχομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και τα συναισθήματα, που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω και νιώθω πόσο αγαπημένος είμαι εδώ στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα