«Στον Βοτανικό»!

«Στον Βοτανικό»!

Νίκος Αθανασίου
«Στον Βοτανικό»!

bet365

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, οι Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης και Σταματάκης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Το «μήνυμα» του προέδρου της ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε, ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων την περσινή χρονιά Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (8/7/93), ο εξτρέμ Αλέξανδρος Μουζακίτης (4/8/94), ο επίσης εξτρέμ και επιθετικός Νίκος Γιαννιτσάνης (16/2/94) και ο μέσος Γιάννης Σταματάκης (26/6/94). Τα τέσσερα παιδιά, ανήκουν αρκετά χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με την βελτίωσή τους να είναι εντυπωσιακή.

Μετά τις υπογραφές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είπε στους πιτσιρικάδες: « Συγχαρητήρια σε όλους σας για τη σημερινή εξέλιξη. Είναι μια ευκαιρία για σας που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε και στο χέρι σας είναι να προσπαθήσετε να δουλέψετε και να παίξετε στην πρώτη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός κάνει στροφή στις ακαδημίες και έχετε πέσει πάνω σε αυτή την ευτυχή για εσάς, συγκυρία. Εάν το αξίζετε, θα παίξετε. Εγώ το μόνο που θέλω να σας ζητήσω, είναι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να δουλέψετε σκληρά και να ακούτε τους προπονητές σας.Θέλω να φτιάξω το γήπεδο στον Βοτανικό και είναι στο χέρι σας να είστε από τους πρώτους που θα πατήσουν το χορτάρι του νέου γηπέδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα