Τα είπε με Ζαρντίμ και Νικοπολίδη ο Μαρινάκης

Τα είπε με Ζαρντίμ και Νικοπολίδη ο Μαρινάκης

Δημήτρης Τομαράς
Τα είπε με Ζαρντίμ και Νικοπολίδη ο Μαρινάκης

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο διάστημα της παρουσίας του στου Ρέντη το μεσημέρι της Πέμπτης συζήτησε και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και με τον Αντώνη Νικοπολίδη για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαρινάκης είχε σύμφωνα με πληροφορίες συνεργασία τόσο με τον Ζαρντίμ όσο και με τον Νικοπολίδη στου Ρέντη. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων μίλησε για περίπου δύο λεπτά με τον Πορτογάλο προπονητή για να ενημερωθεί για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα στις προπονήσεις και το πως βλέπει τα πράγματα για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τον νέο βοηθό του Πορτογάλου η συνομιλία τους διήρκησε πιο πολύ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε να πει αρκετά με τον παλαίμαχο πορτιέρε και για τις πρώτες του εντυπώσεις στου Ρέντη καθώς και για την ομάδα. Οι κουβέντες με τους δύο άνδρες έγιναν σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και με στόχο ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών να αποκομίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα γύρω από θέματα που σχετίζονται με τον σύλλογο.

Εξάλλου ο κ. Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει διαρκείς συνεργασίες με τους ανθρώπους της ομάδας. Μιλά πολύ συχνά και με τον προπονητή και με τους συνεργάτες του στην διοίκηση (σ.σ. Θεοδωρίδης, Βρέντζος και Κοβάσεβιτς) και ασχολείται πολλές ώρες με τον Ολυμπιακό με στόχο το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα