Η αποστολή με ΑΕΚ
Ο Έλληνας τεχνικός μετά την αποψινή προπόνηση ανακοίνωσε ην αποστολή στην οποία συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμαλό, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ και Χακόμπο.
Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε σ’ αυτή την Κίτσιου. Ο νεαρός που χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν μετράει ωστόσο η τιμωρία για τους αγώνες της πρώτης ομάδας. Στην αποστολή είναι και ο Ρομπέρ, αλλά η παρουσία του στην αρχική 11αδα δεν είναι σίγουρη
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Super League: Οι ιδιοκτήτες των ομάδων συζητούν την Τρίτη (22/9) για το μέλλον των τηλεοπτικών
- ΑΕΚ: Στα πιο «γεμάτα» γήπεδα της Ευρώπης η «Allwyn Arena»!
- Η μεταγραφική ιστορία του καλοκαιριού που αποκάλυψε ο Αθανασίου για τον Παναθηναϊκό στους Galacticos: «Να τον έχουμε στο μυαλό μας εν όψει Γενάρη»
