«Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα»

«Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
«Προτεραιότητά μας το πρωτάθλημα»

bet365

Ξεκάθαρος για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο διεθνής πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» Ρόι Κάρολ μιλώντα ςσε πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προπονηή του Λοενάρντο Ζαρντίμ.

Απόλυτα κατηγορηματικός για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Ρόι Κάρολ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης της Βορείου Ιρλανδίας κόντρα στην Πορτογαλία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου υπογράμμισ εότι πρωταρχικός στόχος της πειραϊκής ομάδας παραμένει πάντοτε η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφραστεί με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την αξία του προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

«Ο Ζαρντίμ είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Προτεραιότητά μας πάντα είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή έχουμε έξι νίκες σε έξι αγώνες και αυτό είναι πολύ καλό για μας και για τον προπονητή», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ρόι Κάρολ για να συμπληρώσει: είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Champions League, καθώς είμαστε μια καλή ομάδα και ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα