Περιμένει Γιάγκο ο Λίνεν

Περιμένει Γιάγκο ο Λίνεν

Gazzetta team
Περιμένει Γιάγκο ο Λίνεν

bet365

Την πορεία της κατάστασης της υγείας του Γιάγκο περιμένει ο Λίνεν προκειμένου να διαπιστώσει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αντιμετωπίζει προβλήματα στους κοιλιακούς και την Τετάρτη (17/10) συμμετείχε σε μέρος της διπλής προπόνησης, κάτι που κάνει αμφίβολη την συμμετοχή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός πλάνων για το ντέρμπι είναι ο Κατσικοκέρης που συνεχίζει θεραπεία στο μετατάρσιο μετά την κάκωση που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς και ο Γκερέιρο που βρίσκεται στη Βραζιλία για οικογενειακούς λόγους.

Οι Γροντής και Παπαδημητρίου επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» την Πέμπτη (18/10) με προπόνηση στις 15:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα