Από σκύλος έγινε... αρνάκι!

Από σκύλος έγινε... αρνάκι!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Από σκύλος έγινε... αρνάκι!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την... μετάλλαξη του Γιάννη Ιωαννίδη, με αφορμή την αποχώρηση του από τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας!

Είδα την συνέντευξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη στην «Δίκη» του ΣΚΑΙ και τον Κυριάκο Θωμαϊδη και διαπίστωσα την μετάλλαξη του Ιωαννίδη από προπονητή σε Υπουργό. Σαν προπονητής ήταν δυναμικός, τσαμπουκάς, τα έβαζε με την αντίπαλη εξέδρα και προκαλούσε έντονες αντιδράσεις με τις χειρονομίες του στον πάγκο. Πέταγε τα σακάκια και έβαζε φωτιά στους αντίπαλους οπαδούς, με χαρακτηριστικότερα τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Κάνε εγγραφή στην betdaq και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Ηταν ένας προπονητής , που δεν ....«κώλωνε» στα δύσκολα. Ακριβώς το αντίθετο παρουσιάζεται σαν Υπουργός. Εβαλε το αυτοδιοίκητο μπροστά και αρνήθηκε να απαντήσει στον Θωμαίδη , για τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λες και τον έχουν βάλει στο Υπουργείο, μόνο για τον σχολικό αθλητισμό..... Το αποκορύφωμα εκεί που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και έδειξε ότι έχει ....λερωμένη την φωλιά του ο Ιωαννίδης ήταν όταν αρνήθηκε να ακούσει από τον Θωμαίδη τον νόμο, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση τρεχούσης της περιόδου. Κάτι, που έγινε φέτος από την ΕΠΟ με τις ευλογίες Ιωαννίδη και Σούπερ Λίγκα με αποτέλεσμα ξαφνικά να αποφασίζεται να αυξηθούν οι ομάδες από 16 σε 18 , για να βολευτούν ....κάποιοι.

Ο Ιωαννίδης δεν δέχθηκε πιο πριν να ακούσει τον νόμο από το στόμα του Θωμαίδη διότι θα έπρεπε να πάρει θέση και να πει ότι αυτό που γίνεται είναι κόντρα στο νόμο, με λίγα λόγια παράνομο. Προκειμένου , λοιπόν, να μην πάρει θέση προτίμησε να φύγει σαν ....κυνηγημένος από το στούντιο και να εκτεθεί στα μάτια όσων είδαν την εκπομπή. Τα δυναμικός και τσαμπουκάς έχουν αντικατασταθεί πλέον από τα αδύναμος και φοβισμένος. Την επόμενη φορά ας τον ρωτήσουν για το τάβλι το σκάκι και το σκουός για να μην έχει πρόβλημα να απαντήσει ο Ιωαννίδης στις ερωτήσεις. Είναι η πλήρης απομυθοποίηση ενός ανθρώπου , που από σκύλος έγινε ...αρνάκι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.