O Θρύλος τιμά τον «μάγο του»! (video)

O Θρύλος τιμά τον «μάγο του»! (video)

Κώστας Παλαιολόγος
O Θρύλος τιμά τον «μάγο του»! (video)

bet365

Με την φανέλα του Ολυμπιακού κέρδισε τίτλους και... μάγεψε τα πλήθη! Πλέον ο «μάγος» Ζιοβάνι γυρίζει... στον τόπο του εγκλήματος για να τιμηθεί για την προσφορά του και να αποθεωθεί στο ματς με την Ξάνθη.

Την απόφαση να τιμήσει τον Ζιοβάνι για την προσφορά του στην ομάδα πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ θα βραβεύσει τον Βραζιλιάνο σταρ που πρόσφερε θέαμα στα ελληνικά γήπεδα την εξαετία 1999-2005, που φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης με σκορ 3-0 προσφέρεται σε απόδοση 6.25 στην bwin

Ο Βραζιλιάνος θα βραβευτεί στο περιθώριο της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη και η παρουσία του στην χώρα μας αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον λατρεύουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα