Φουλ επίθεση για τη νίκη

Φουλ επίθεση για τη νίκη

Gazzetta team
Φουλ επίθεση για τη νίκη

bet365

Την νίκη απέναντι στη Σλοβακία ψάχνει η Ελλάδα (21:30, Mega-OTE SPORT1) με τον Φερνάντο Σάντος να ετοιμάζει επιθετικούς προσανατολισμούς στο «Πασιένκι».

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να αφήσει το 4-4-2 και να επιστρέψει στο 4-3-3 προκειμένου να χτυπήσει τη νίκη, ωστόσο δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. Όλα δείχνουν πάντως, ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής θα επιλέξει την επιτυχημένη συνταγή του Euro.

Σε απόδοση 2.95 στην sportingbet η νίκη της Εθνικής μας ομάδας στην Σλοβακία

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης και στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Παπασταθόπουλου θα είναι ο Σιόβας με τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο και τον Σπυρόπουλο στο αριστερό. Έτσι ο Κατσουράνης θα μείνει στην τριάδα των χαφ δίπλα στους Τζιόλη και Μανιάτη. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και στην κορυφή ο Γκέκας.

Την αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λάμπρου, Νίνης, Φορτούνης, Τζαβέλλας, Φωτάκης, Καραγκούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Δημούτσος.

Η Σλοβακία θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μίκαελ Χιπ θα ξεκινήσει τον Κούτσακ κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του, τους Πέραρικ, Σκρτελ, Σαλάτα και Μπρεζνάνικ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σαπάρα και Κούτσκα. Πιο μπροστά θα είναι οι Βάις, Χάμσικ και Στοχ. Μοναδικός προωθημένος ο Χολόσκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέρνις, Πουτνόσκι, Ζαμπάβνικ, Τσεχ, Ντούριτσα, Γκούλνταν, Γκουεντέ, Πετσόβσκι, Ντούρις, Μπάκος και Γεζ.

 

Τελευταία Νέα