Κόπα Άφρικα, εναντίον... Παναθηναϊκού!
Τόσο η Ακτή Ελεφαντοστού, όσο και Γκάνα, πήρα το «εισιτήριο» για τα τελικά της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να μην έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην διάθεσή τους τους δύο από τους τρεις ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς του (μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο), για σημαντικό χρονικό διάστημα.
Ιδίως σε ό,τι αφορά τον Ιβοριανό, βρισκόταν και στις δύο τελευταίες κλήσεις, του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σαμπρί Λαμουσί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το «παρών» και στα τελικά της διοργάνωσης, στις αρχές του 2013.
Ίδιο περίπου είναι το σκηνικό και για τον Οβούσου Κουίνσι, όπως αναφέρει η «Goal». Eξάλλου μπορεί ο παίκτης να κλήθηκε για τελευταία φορά στην εθνική ομάδα της χώρας του στις 29 Φεβρουαρίου, όμως σε συνομιλία που είχε με τον προπονητή της Γκάνας, του επισημάνθηκε πως αν γίνει βασικός στον Παναθηναϊκό και αρχίζει να παίζει καλά, τότε θα βρεθεί ξανά στην αποστολή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
