Όλα στα δύο στην Κατερίνη

Όλα στα δύο στην Κατερίνη

bet365

Αήττητος παραμένει ο Πιερικός που υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην πρώτη του απώλεια βαθμών, καθώς απέσπασε ισοπαλία από τους Κρητικούς με σκορ 1-1 και συνέχισε την θετική του πορεία στο πρωτάθλημα.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πιερικός και Εργοτέλης στην Κατερίνη, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο και να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ, κάτι που τελικά πέτυχαν με τον συνήθη ύποπτο Ζαχόρα, που πέτυχε το τρίτο του γκολ σε τέσσερις αγώνες.

Ο Κροάτης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Πίτσιου στο 25' καθώς βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με την ομάδα από την Κατερίνη να παίρνει τα ινία του αγώνα, καθώς οι παίκτες του Νίκου Γκουλή εμφανίστηκαν «μεταμορφωμένοι» στο δεύτερο μέρος με πάθος να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Η πίεση «καρποφόρησε» στο 55ο λεπτό, όταν ο Ντάνι μετά από λάθος συνεννόηση των Αθανασίου και Γιοβάνοβιτς βρέθηκε μπροστά σε κενή εστία, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει.

Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, ενώ ο αμυντικός του Εργοτέλη είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου, που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στην συνέχεια οιο γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα και να μετουσιώσουν το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω, όμως οι Κρητικοί οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόκιτς, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Ίτσιος (46' Δήμου), Καθάριος (75' Κόιτς), Ντάνι, Σεχολάρι (88' Νίκου).

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Δωματάς (58' Δασκαλάκης), Ρομάνο, Ζαχόρα (70' Λαμπίν), Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης (52' Χάντι).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα