«Καθηγητής» και εκτός γηπέδων ο «Κάνιο»

«Καθηγητής» και εκτός γηπέδων ο «Κάνιο»

Δημήτρης Τομαράς
«Καθηγητής» και εκτός γηπέδων ο «Κάνιο»

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε λίγα από τα ποδοσφαιρικά του μυστικά στο 3ο επιμορφωτικό σεμινάριο των προπονητών των σχολών του Ολυμπιακού όπου παραβρέθηκε.

Ο «Κάνιο» απέδειξε ότι μπορεί να είναι «καθηγητής» της μπάλας και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο έμπειρος Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού έδωσε το Σάββατο το παρών στις διαδικασίες του 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου των προπονητών των σχολών της ομάδας που περιλαμβάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά μαθήματα και στα οποία λαμβάνουν μέρος τεχνικοί των Ακαδημιών καθώς και νεαροί ποδοσφαιριστές.

Έβαλε με τον δικό του τρόπο ένα... λιθαράκι στην πολύ σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου. Ο τεχνικός της ομάδας Νέων των Πειραιωτών, Μπερντ Στορκ, βρέθηκε στο επίκεντρο του σεμιναρίου ως ομιλητής ενώ ανέβασε πάνω και τον Ιμπαγάσα που καθόταν δίπλα στον Γιώργο Αμανατίδη τον οποίο φυσικά εκθείασε, αφού πριν υπήρξε μία εγκάρδια χειραψία μεταξύ τους. Ακολούθως προχώρησε σε σχετική ομιλία προς τους παρευρισκόμενους για τεχνικά και ποδοσφαιρικά ζητήματα.

Ο Ιμπαγάσα ήταν πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στην εκδήλωση αυτή και φυσικά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του. Εξάλλου τα προσωνύμια «δάσκαλος», «καθηγητής» και «προφέσορας» τον συνοδεύουν σε καθημερινή βάση του Ρέντη και στον Ολυμπιακό γενικότερα όπου αντιμετωπίζει ως ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, κάτι που βέβαια έχει αποδείξει πως είναι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα