Φύλλο και φτερό την ΕΠΟ!

Φύλλο και φτερό την ΕΠΟ!

Νίκος Αθανασίου
Φύλλο και φτερό την ΕΠΟ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει... μέτωπο με την ΕΠΟ και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ζητώντας απόλυτη διαφάνεια για τα πάντα! Στοιχεία στα «πράσινα» χέρια για πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά και την εκλογή Σαρρή, είναι στα... μαχαίρια με την ΕΠΟ. Τόσο η «πράσινη» ανακοίνωση όσο και το... τιτίβισμα Αλαφούζου μετά την αλλαγή προεδρίας σχετικά με τον «εντολοδόχο Σαρρή» έδειξαν περίτρανα ότι στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος την συγκεκριμένη κόντρα και να αποδείξουν πως μια σειρά από πρόσωπα και καταστάσεις δεν λειτουργούν όπως πρέπει στην ομοσπονδία και «καλύπονται από πέπλο αδιαφάνειας». Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί το παρασκήνιο!

Μάλιστα, άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη στη κατοχή τους στοιχεία που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύνουν πως το όλο σύστημα είναι το λιγότερο προβληματικό. Όλα αυτά και όσα στοιχεία προκύψουν από την έρευνα που γίνεται, είναι πολύ πιθανό να δουν το... φως της δημοσιότητας άμεσα, εκθέτοντας πρόσωπα και καταστάσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα