Πήρε και... λεωφορείο ο Πλατανιάς
Το... μόνο που έλειπε από τον Πλατανιά για να λέγεται κι επίσημα «μεγάλη ομάδα», είναι πλέον γεγονός, αφού οι Κρητικοί πήραν και ιδιόκτητο λεωφορείο.
Η ομάδα των Χανίων θα μετακινείται πλέον με το δικό της λεωφορείο, το οποίο θα έχει επάνω τόσο το σήμα του συλλόγου, όσο και τους χορηγούς της.
Να σημειώσουμε από εκεί και πέρα πως οι νεοφώτιστοι έκλεισαν για το Σάββατο (13/10) φιλικό παιχνίδι με τον Ατσαλένιο στις 16:30 στο γήπεδο τον Περιβολίων, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
