Τρεις απουσίες στον ΟΦΗ

Τρεις απουσίες στον ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες στον ΟΦΗ

bet365

Τρεις απουσίες μέτρησε ο Νίκος Αναστόπουλος στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, καθώς ο Μονιάκης γυμνάστηκε μόνος του, ο Σίσιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβενίας και ο Μπανούσης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα.

Μια προπόνηση το απόγευμα είχε το σημερινό... μενού για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Οι κρητικοί έκαναν ασκήσεις τακτικής με μπάλα και έπαιξαν δίτερμα σε όλο το γήπεδο. Στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο Μονιάκης, ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του, και ο Μπανούσης, που έχει προσβληθεί από ίωση και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί.

Επίσης, ο Σίσιτς απουσιάζει, ως γνωστόν, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σλοβενίας. Από εκεί και πέρα, γι' αύριο υπάρχει το φιλικό με τον Ρούβα. Σε αυτό δε θα είναι διαθέσιμοι οι Βαλεριάνος και Σαχσανίδης, που θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20 στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Τέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος κάλεσε άπαντες να βρίσκονται αύριο στις 14:30 στο Γεντί Κουλέ, απ' όπου θα αναχωρήσει η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα