Περιμένει τους τραυματίες ο Ζαρντίμ

Περιμένει τους τραυματίες ο Ζαρντίμ

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει τους τραυματίες ο Ζαρντίμ

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα περιμένει την επόμενη εβδομάδα για να δει την πλήρη εικόνα των τραυματιών στον Ολυμπιακό ενώ στο προπονητικό δίτερμα της Παρασκευής ανακάτεψε πολύ τους ποδοσφαιριστές.

Από την στιγμή που ο Πορτογάλος έβαλε να παίξουν με την πρώτη ομάδα ακόμα και παίκτες από τους Νέους και στην Κ-20 ποδοσφαιριστές όπως ο Μασάντο δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και ουσιαστικά δείγματα γραφής για δοκιμές ενδεκάδας από το προπονητικού χαρακτήρα δίτερμα της πρώτης ομάδας με τους Νέους. Ο Ζαρντίμ πάντως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των Φετφατζίδη και Γκρέκο.

Τους είδε και τους δύο αρκετά ανεβασμένους κάτι που τον χαροποίησε. Στο μεταξύ όμως για εκείνον είναι πολύ σπουδαίο το τι θα γίνει με τους τραυματίες και το ποιοί από τους παίκτες με προβλήματα θα προλάβουν τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού για να διαπιστώσει εν τέλει το ποιους θα έχει διαθέσιμους. Επιπροσθέτως θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα