H πρώτη μέρα του Αντώνη!

H πρώτη μέρα του Αντώνη!

Δημήτρης Τομαράς
H πρώτη μέρα του Αντώνη!

bet365

Γεμάτη τετ α τετ, μνήμες από τα παλιά και πίστη και αποφασιστικότητα ήταν η πρώτη μέρα του Αντώνη Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό ο οποίος μίλησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο νέος βοηθός του Ζαρντίμ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να παρακολουθήσει το προπονητικού χαρακτήρα δίτερμα του Ολυμπιακού με τους Νέους. Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε ένα τετ α τετ σε πολύ καλό τόνο και ύφος με τον Πορτογάλο τεχνικό όπου σύμφωνα με πληροφορίες μίλησαν για την ομάδα και το πρόσωπο που παρουσιάζει αλλά και το πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Ο καινούριος συνεργάτης του Πορτογάλου ήθελε να μάθει τα... πάντα. Επιδίωξή του είναι να εγκλιματιστεί στις συνθήκες της νέας του αποστολής όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται για να είναι και πιο αποδοτικός και πολύ πιο ουσιαστικός στη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος πορτιέρε από την άλλη ένιωθε σαν στο σπίτι του στου Ρέντη και ήταν πολύ ευδιάθετος, αισιόδοξος και γεμάτος πίστη και αποφασιστικότητα για το έργο που ανέλαβε.

Ο Νικοπολίδης δεν μίλησε μόνο με τον Ζαρντίμ. Είχε κουβέντα και με τον Σάββα Θεοδωρίδη ενώ είχε την δυνατότητα να συζητήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές με τους οποίους γνωρίζεται από το πολυετές πέρασμά του από την ομάδα. Όλοι του φανέρωσαν το πόσο πολύ τον εκτιμούν και τον σέβονται και πως περιμένουν να έχουν μαζί του μία αγαστή συνεργασία.

«Αντώνη καλώς όρισες. Καλή δουλειά και καλή δύναμη», ήταν η σχετική ευχή όλων προς τον Νικοπολίδη. Εκείνος ευχαριστούσε τους πάντες για τα καλά τους λόγια και δεν δίστασε να δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του, στην ομάδα αλλά και στην συνεργασία του με τον πρώην κόουτς της Μπράγκα. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας θα έχει και επαφές με τους κ.κ. Μαρινάκη, Βρέντζο και Κοβάσεβιτς.

Όλη αυτή η παρουσία βέβαια του ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν. Βίωσε ξανά στο μυαλό του έστω και για λίγο τότε που ήταν τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό και περνούσε πολλές ώρες στου Ρέντη δουλεύοντας σκληρά και συμβουλεύοντας τους νεότερους σε ηλικία παίκτες για το πως θα πρέπει να λειτουργούν στην ομάδα και για την αγωνιστική νοοτροπία που οφείλουν να έχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα