Ετοιμάζει τετ α τετ με Ζαρντίμ

Ετοιμάζει τετ α τετ με Ζαρντίμ

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζει τετ α τετ με Ζαρντίμ

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να έχει σύμφωνα με πληροφορίες επαφή με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ κυρίως για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού και τα προσεχή παιχνίδια.

Μία επαφή που δεν αποκλείεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη όπου στην ατζέντα του κ. Μαρινάκη υπάρχει μία επίσκεψη στις εγκαστάσεις του Ρέντη με σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Βάσει της νεότερης πληροφόρησης που υπάρχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κατά νου να έχει ένα τετ α τετ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Εκεί θα μιλήσουν τόσο για το πρόσωπο που παρουσιάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας το τελευταίο διάστημα όσο και για τους επόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόθεση του ισχυρού άνδρα των ερυθρολεύκων είναι να μεταφέρει στον Πορτογάλο τεχνικό πως περιμένει άμεση αλλαγή εικόνας αλλά και καλά αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα