Έριξε βάρος σε τακτική και κίνηση...

Έριξε βάρος σε τακτική και κίνηση...

Δημήτρης Τομαράς
Έριξε βάρος σε τακτική και κίνηση...

bet365

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού καταπιάστηκε αρκετά στην προπόνηση της Πέμπτης με το κομμάτι της τακτικής και την σωστή κίνηση των παικτών στον χώρο.

Για τον Ζαρντίμ τα στημένα, η τακτική και η πρέπουσα κίνηση στο γήπεδο είναι τρεις σημαντικοί τομείς. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού δουλεύουν πάνω σε αυτά όσο πιο πολύ γίνεται. Στην προπόνηση της Πέμπτης που έγιναν ορισμένες δοκιμές πάνω στο εσωτερικό δίτερμα.

Αυτό που ζητούσε το τεχνικό επιτελείο από τους παίκτες των ερυθρολεύκων είναι να είναι σωστά από τακτικής απόψεως και παράλληλα να έχουν καλή κίνηση στο γήπεδο. «Πρέπει να έχετε καλή κίνηση και την ανάλογη κυκλοφορία της μπάλας», ήταν η σχετική οδηγία.

Οι απαιτήσεις μέρα με την μέρα αυξάνονται παρά το γεγονός ότι την δεδομένη χρονική περίοδο έχουν μείνει λίγοι ποδοσφαιριστές στου Ρέντη. Ο Πορτογάλος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να δουλέψει όσο πιο καλά γίνεται με το διαθέσιμο υλικό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα