Η μεγάλη πίεση του Ζαρντίμ...

Η μεγάλη πίεση του Ζαρντίμ...

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη πίεση του Ζαρντίμ...

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανεβάζει στροφές σε καθημερινή βάση στου Ρέντη ζητώντας ολοένα και περισσότερα από τους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι όμως γεγονός ότι νιώθει πια μεγάλη πίεση.

Το προεδρικό μήνυμα ήταν σαφές. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας την Τετάρτη στους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών τους επισήμανε ότι έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηριχθεί ο Ζαρντίμ και πως περιμένει άμεσα και θέαμα και καλά αποτελέσματα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Με άλλα λόγια ο... κλοιός σφίγγει για τον Πορτογάλο τεχνικό, που καλείται στους επόμενους αγώνες με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα και με Μονπελιέ σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ να παρουσιάσει έναν ακόμα πιο ανταγωνιστικό και θεαματικό Ολυμπιακό που να αποσπάσει και αποτελέσματα. Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα αντιλαμβάνεται ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά. Ήδη ο ίδιος πρεσάρει πιο πολύ τους ποδοσφαιριστές του στου Ρέντη σε καθημερινή βάση.

Ζητάει μεγαλύτερη ένταση, περισσότερη και πιο σκληρή δουλειά, άμεση βελτίωση αλλά και προσπάθεια για να έρθουν καλύτερες μέρες από πλευράς αγωνιστικής παρουσίας. Ο Ζαρντίμ έχει αξιώσει από τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας πολύ καλές εμφανίσεις από εδώ και πέρα που να συνδυαστούν με νίκες. Περιμένει να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί στην Ελλάδα και να έρθουν τρίποντα στις δύο αναμετρήσεις με την Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη πίεση έχει προξενήσει στον εν λόγω κόουτς η στάση του κόσμου. Οι αποδοκιμασίες με τον Αστέρα Τρίπολης που... σκέπασαν όλον τον Πειραιά παρότι δεν το παραδέχθηκε ανοιχτά στις δηλώσεις που έκανε μετά του επέφεραν μεγάλο προβληματισμό. Ο Ζαρντίμ σέβεται και εκτιμά πολύ τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού και γι' αυτό τον χειροκροτά ύστερα από κάθε παιχνίδι του συλλόγου. Τα γιουχαϊσματα που ακούστηκαν φυσικά και δεν του άρεσαν καθόλου και τον άγχωσαν ακόμα πιο πολύ.

Ακόμα και έτσι πάντως όπως τονίζει στους συνεργάτες του κάθε τόσο θεωρεί πως είναι στο χέρι το δικό του αλλά και των παικτών του να αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Θεωρεί πως όλοι μαζί αξίζει και πρέπει να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο και ότι είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να διαφοροποιήσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο και να χαροποιήσουν τους φιλάθλους με την παρουσία τους και τα αποτελέσματά τους.

Στην παρούσα φάση η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν και τον προπονητή και την ομάδα. Όμως επειδή στον Ολυμπιακό όλα κρίνονται βάσει θεάματος και ουσίας οι επόμενες αναμετρήσεις εντός αλλά και εκτός των ελληνικών συνόρων κρίνονται αλλά και είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι το μουσείο του Ολυμπιακού θα παραμείνει κλειστό το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα