Χείμαρρος ο Τσιάρτας!

Χείμαρρος ο Τσιάρτας!

Gazzetta team
Χείμαρρος ο Τσιάρτας!

bet365

Αφού άκουσε τους πάντες να τον κατηγορούν για όλα στην ΑΕΚ, ο Βασίλης Τσιάρτας είπε πολλά και ενδιαφέροντα για το πώς... δημιουργήθηκε η φετινή ομάδα και πώς διοικείται η Ένωση.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM και είπε τα πάντα. Για τον Μαύρο, τον Βλάχο, τον Δημητρέλο, την κάθε μεταγραφική περίπτωση και τους... δημοσιογράφους που διοικούν την ΑΕΚ.

Για τον Εβαλντ Λίνεν: Έχω επαφή εδώ και χρόνια με τον Λίνεν. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και τα λέγαμε. Μιλήσαμε και πρόσφατα για την ΑΕΚ, του είπα μερικά πράγματα. Και του είπα ότι αν θέλει μπορούμε να βρεθούμε και να συζητήσουμε για την ομάδα. Την τελευταία φορά μου είπε ότι είδε τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ και του είπα την άποψη μου για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα. Και ο ίδιος μου είπε τι νομίζει πως πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΚ.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Για το πέρασμα του ως τεχνικός διευθυντής: Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να πάω στην ΑΕΚ για να αναλάβω τεχνικός διευθυντής. Είναι μία θέση που μου αρέσει πολύ να δουλεύω και ήθελα να δουλέψω. Ό,τι είμαι σήμερα κατά 70% το οφείλω στην ΑΕΚ και ήθελα να βοηθήσω. Θεωρούσα και θεωρώ ακόμα χρέος μου να είμαι εκεί και να βοηθάω την ΑΕΚ. Όταν μου είπε ο Θωμάς ότι δεν μπορεί να μου κάνει συμβόλαιο του είπα ότι πρώτα προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ και μετά αν πάμε καλά βλέπουμε. Εγώ παράτησα εντελώς την δουλειά μου για τρεις μήνες και ήμουν καθημερινά στα Σπάτα χωρίς μισθό.

Για την κατάσταση που συνάντησε: Αυτό που συνάντησα μόλις πήγα στην ΑΕΚ είναι χρέη 5 εκατομμυρίων προς πρώην ποδοσφαιριστών και 1.44 προς μάνατζερ. Οι μάνατζερ που έκαναν τα συμβόλαια αυτά είναι για να κάνουν σεμινάρια, ενώ αυτοί που τα υπέγραψαν είναι για φυλακή. Όλα αυτά τα συμβόλαια -κυρίως από το 2010 αλλά και από το 2009 και μετά, στη μετά Νικολαΐδη εποχή- με όλες τις προσαυξήσεις και όλα αυτά, ήταν εγκληματικά για την ΑΕΚ. Δεν ξέρω ποιος ξεπέρασε ποιον... Ο Νικολαΐδης τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης τον Θανόπουλο ή ο Θανόπουλος τον Νικολαΐδη. Όλα αυτά χρειάζονται εξερεύνηση.

Αφού έκαναν διαχειριστικό έλεγχο στην ΑΕΚ για να δουν τι έγινε στην ΠΑΕ ως το 2008 ή το 2009, ας κάνουν διαχειριστικό για να δούμε τι έγινε και από το 2009 και έπειτα...

Συνάντησα τον Αδαμίδη τυχαία σε ένα εστιατόριο και του είπα "μπράβο, ωραία παρακαταθήκη άφησες στην ΑΕΚ". Μου είπε "τι εννοείς;" και του είπα "εντάξει, άσε, αφού δεν καταλαβαίνεις κιόλας"... Του είπα ότι αυτοί φταίνε που ήρθε η ΑΕΚ στη θέση που έχει έρθει τώρα.

Για τον Ρότζερ Γκερέιρο: Ο Γκερέιρο μου είπε "Ποτέ δεν ζήτησα αυτά τα λεφτά στην ΑΕΚ, δεν ξέρω πως τα πήρα''. Ο μάνατζερ του μου είπε ότι πολλοί ήταν αυτοί που ανακατώθηκαν στην υπόθεση αυτή. Του χρωστούσαμε 583.000. Του είπα να λύσουμε το συμβόλαιο του και να του δώσουμε 200.000 εκείνη την στιγμή, 190.000 σε έξι μήνες και 190.000. Συνολικά ο Γκερέιρο παίρνει στην ΑΕΚ 834.000 τον χρόνο. Του δώσαμε 80.000 και αν του δίναμε ακόμα 100 θα το έλυνε το συμβόλαιο του. Το παράπονο του Γκερέιρο στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ότι τον έβαζαν αλλαγή για 20-30 λεπτά και όλοι περίμεναν να κάνει ό,τι δεν έκανε όλη η ομάδα στα προηγούμενα λεπτά.

Για τον Γκούντγιονσεν: Ο Γκούντγιονσεν έλυσε το συμβόλαιο του σε πέντε λεπτά. Μου είπε ότι πριν υπογράψει στην ΑΕΚ ρώτησε πέντε φορές τον Αδαμίδη αν θα πληρώνεται στην ώρα του και ο Αδαμίδης του είπε πέντε φορές ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη: Οι διαφορές με τον Ντέμη άρχισαν από την εποχή Ψωμιάδη. Ο Ντέμης έκλινε προς τον Σάντος γιατί είχε προβλήματα με τον Ψωμιάδη. Εμένα, πάλι, μου φερόταν καλά ο Ψωμιάδης και δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Μέσα στο γήπεδο δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ με τον Ντέμη, αλλά εκτός δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες.

Για τα χρήματα του Βλάχου και των συνεργατών του: Μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα πως το τιμ του Βλάχου θα έπαιρνε μισό εκατομμύριο τον χρόνο ενώ ο Μαύρος είπε σε εμένα και στον Κωστή ότι θα είμαστε χωρίς λεφτά εκεί. Δεν είχα πει κάτι, αλλά με παραξένεψε ότι ήρθαν αυτοί σαν... ΑΕΚάρες.

Για το 2004: Να σας πω τι έγινε το 2004... Έγινε πρόταση σε όλους να πάρουν το 70% των δεδουλευμένων τους και το υπόλοιπο 30% πιο μετά. Μάλιστα σε πολλούς έγραφε πως θα ανανέωναν την συνεργασία τους με κάποιους ποδοσφαιριστές. Εμένα μου χρωστούσε η ΑΕΚ 1.350.000. Εμένα το χαρτί έλεγε ότι θα πάρω 128.000 και δεν θα ανανέωνα στην ομάδα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έλεγε ότι μου χρωστούσε 128.000 και όχι 1.350.000. Η πλευρά μου τους είπε δώστε μας 750.000 και το λύνουμε το συμβόλαιο, αλλά η ΑΕΚ ήθελε να μου δώσει 128.000 μόνο. Αναγκάστηκα να πάω δικαστήριο και τελικά όπως φάνηκε είχα δίκαιο και αναγκάστηκαν να μου δώσουν όλα τα χρωστούμενα. Και εγώ διευκόλυνα την ΑΕΚ στην συνέχεια και έκανα διακανονισμό, δέχθηκα να πάει η αποπληρωμή ένα χρόνο πίσω, δεν απαίτησα όλο το ποσό άμεσα.

Για το θέμα των Καφέ-Γεωργέα: Μου έλεγαν ο Μαύρος και ο Βλάχος ότι δεν γίνεται να πάμε με αυτούς. Το πρώτο μου λάθος που έκανα ήταν ότι παρασύρθηκα από τον μηδενισμό που υπήρξε στην πρώτη κουβέντα μας για το ποιοι θα φύγουν. Δηλαδή Καφές, Γεωργέας, Αργυργίου, Μάκος, κλπ. Είπαμε για τον Γεωργέα ότι δεν μπορεί και επειδή είχαμε τρεις επιλογές δεν θέλαμε να πάρει μία θέση από τις τρεις. Το ασπάστηκα και εγώ αυτό. Ήθελα να δούμε τις επιλογές που είχαμε και στην συνέχεια να αποφασίσουμε αν θα μείνει ή όχι ο Γεωργέας. Εγώ του είπα του Γεωργέα "πήγαινε σε μία άλλη ομάδα και έλα του χρόνου να τελειώσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ όπως σου αξίζει".

Ό,τι έγινε με τον Γεωργέα έγινε και με τον Καφέ. Του Παντελή του χρωστάμε 450.000 και έχει να πληρωθεί... δεν ξέρω κι εγώ από πότε! Δεν ανανεώσαμε γιατί έπρεπε να κάνουμε τρεις επιλογές, που είχαμε δικαίωμα: Αμυντικό, χαφ, επιθετικό.

Για το θέμα του Μάκου: Ο Γρηγόρης θα μπορούμε να βοηθήσει πολύ στην ομάδα φέτος, είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μπορούσε να μειώσει τον μισθό του και να μείνει. Ο Μαύρος είπε ''δεν είναι και ο Μπεκενμπάουερ''... Τις αποφάσεις τις έπαιρνε ο Μαύρος. Εμένα μου είπε "φέρε όποιους παίκτες θέλει ο Βαγγέλης".

Για τον Κορδέρο: Ο μόνος παίκτης που είναι στην ΑΕΚ και το έχω πάρει αποκλειστικά πάνω μου, είναι ο Κορδέρο. Για όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα ήταν σύμφωνοι και οι Μαύρος-Βλάχος. Τον Κορδέρο δεν τον ήθελαν, τον έφερα αποκλειστικά εγώ με 70.000 ενώ πέρυσι που τον ήθελε ο Χιμένεθ, η Χέρεθ ζητούσε 200.000.

Για το πώς χαλούσαν μεταγραφές: Τους έλεγα να μην λέμε συνέχεια ποιους θέλουμε αλλά πάντα έβγαινε προς τα έξω ποιους ήθελε η ΑΕΚ. Γι' αυτό χάλασαν τόσες μεταγραφές.

Για το θέμα του σέντερ φορ: Για την επίθεση πρότεινα να πάρουμε δανεικό τον Χιρόσι από την Σεβίλλη με πολύ μικρό κόστος. Ο παίκτης είναι 1.90, επιθετικός από την Ιαπωνία, που θα μας είχε και άλλα πιθανά έσοδα όπως τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ιαπωνία ή φανέλες κλπ. Είχε 20 γκολ σε 30 αγώνες πέρυσι. Εδωσα δύο DVD στον Βλάχο και φώναξα τον Μαύρο για να του δείξω αγώνες του. Μου είπε ότι του αρέσει πολύ και αν αρέσει και στον Βλάχω να τον πάρω γιατί η Σεβίλλη μας τον έδινε δανεικό.

Πήγα στον Βλάχο και μου είπε "δεν μου αρέσει, δεν είναι καλός μακριά από την περιοχή". Αμφιβάλω αν τα είδε τα DVD...

Μετά βγήκε ο Μαύρος και είπε παπούτσι από τον τόπο σου. Του είπα ότι στην Ελλάδα μόνο ο Φουρτάδο είναι εύκολη λύση και μου είπε να τον πάρουμε. Το δεύτερο μου λάθος είναι ότι τους άκουσα και δεν έφερα τον Χιρόσι ή τον Μεχμέτι. Έπρεπε να το πάρω πάνω μου.

Για τον Γιάγκο: Φέτος δοκιμάστηκαν 30 ποδοσφαιριστές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν συμβόλαιο υπέγραψαν ένα χαρτί που έλεγε ότι αν τραυματιστούν η ΑΕΚ δεν φταίει για τίποτα, για να είναι καλυμμένη η ομάδα. Ο Γιάγκο ήρθε μία βδομάδα να δοκιμαστεί με έξοδα της ΑΕΚ, αλλά στο τέλος το παιδί πλήρωσε μόνος του το ξενοδοχείο του! Μετά πήγε προετοιμασία χωρίς συμβόλαιο και μετά υπέγραψε όταν ήρθε, γιατί δεν ήξερε πριν αν θα υπέγραφε. Είχα ρωτήσει τον Βλάχο τι γίνεται με τον Γιάγκο και μου είπε πολύ καλά λόγια. Είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ να έχει ποδοσφαιριστές σαν τον Γιάγκο που παίζουν σε πολλές θέσεις.

Για τα θέματα των Μάντζιου και Μόρα: Κάποτε τον εκπροσωπούσα τον Μάντζιο, είναι δύσκολο παιδί. Δεν συνεχίσαμε την συνεργασία μας αλλά δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Είπα στον Μαύρο να μην μιλήσει με κανένα από τους δύο και να τους φέρει σε εμένα. Ο Μαύρος είχε ραντεβού με τον Μάντζιο στην καφετέρια του. Αν είναι δυνατό να διοικείς μία ομάδα από μία καφετέρια, δεν γίνονται αυτά... Ο Μάντζιος είπε στον Μαύρο ότι έρχεται με 250.000.

Αυτό που προσπάθησα, είναι να αλλάξουμε φιλοσοφία και να κάνουμε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν για να πάρουν τα λεφτά τους. Δηλαδή να παίρνουν λίγα λεφτά σαν βασικό μισθό και με μπόνους συμμετοχής αν μπαίναμε σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή αν κάνανε συμμετοχές (η κάθε μία πρέπει να είναι άνω των 45 λεπτών). Όλα τα συμβόλαια που κάναμε στην ΑΕΚ έτσι είναι. Ενώ του είπα του Μαύρου να μην μιλήσει με τον Μάντζιο, αυτός πήγε και του είπε 150.000 βασικό μισθό και ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε. Μετά έπρεπε να μιλήσω με τον Μάντζιο για τα μπόνους που θα έπαιρνε, επιπλέον από τις 150.000 που συμφώνησε με τον Μαύρο.

Ξεκινήσαμε να συζητάμε και ο Μάντζιος ήθελε να παίρνει μπόνους για κάθε συμμετοχή και με 10 λεπτά συμμετοχής κάθε αγώνα. Εκτός από τον ΟΦΗ, τα προηγούμενα επτά χρόνια ο Μάντζιος είχε μονοψήφιες συμμετοχές. Είπα του Θωμά να το σκεφτεί. Του είπα επίσης ότι επειδή ο Μάντζιος θέλει να πληρώνεται στην ώρα του, του είπα να το συζητήσουμε μαζί του, ο Μαύρος είπε να μη του το πούμε. Το συζητήσαμε, φτιάξαμε την πρόταση και του την στείλαμε. Μετά ο Μαύρος μου είπε ότι εγώ φταίω που χάλασε η συμφωνία, γιατί βγήκε προς τα έξω η συμφωνία. Δεν είμαι εγώ αυτός που την έβγαλε προς τα έξω. Ο Μάντζιος χρησιμοποίησε την ΑΕΚ για να βρει καλύτερη πρόταση.

Με τον Μόρα είχε συνάντηση ο Μαύρος πάλι στην καφετέρια του. Εγώ δεν μπορούσα να πάω σε συνάντηση με ποδοσφαιριστές στην καφετέρια... Στα Σπάτα ναι, σε καφετέρια όχι...

Για τον Κλωναρίδη: Είμαι μάνατζερ αλλά δεν έχω παίκτη στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Και όταν ήρθε η πρόταση της Λιλ για τον Κλωναρίδη εγώ είχα σταματήσει να εκπροσωπώ τον Κλωναρίδη και εκπροσωπούσα μόνο την ΑΕΚ. Η πρόταση της Λιλ ήταν 600.000, εγώ ζήτησα 850.000.

Για τον Κουτσιανικούλη: Ήξερα ότι είχε συμβόλαιο 180.000 ευρώ με τον Εργοτέλη. Προτάθηκε μέσω ενός... ταξιτζή φίλου ή του Κωστή ή του Μαύρου που γυρνούσε στα Σπάτα, με ενόχλησε η παρουσία του. Είχε και άλλα 2-3 άτομα ο Μαύρος που πηγαινοέρχονταν στα Σπάτα. Εμένα δεν μου είχε πει κανένας τίποτα, από τις εφημερίδες έμαθα για τον Κουτσιανικούλη. Μου είπε μετά ο ταξιτζής ότι θα πάρουμε τον Κουτσιανικούλη, ρώτησα τον Θωμά και μου είπε ''Κοίτα να δεις τι μπορούμε να κάνουμε''.

Ο μάνατζερ του παίκτη, ο Ξανθόπουλος, είχαμε μιλήσει τις προηγούμενες μέρες και δεν μου είπε τίποτα για τον Κουτσιανικούλη. Δεν γίνεται να μας προτείνουν παίκτες οι ταξιτζήδες... Είπα στον μάνατζερ του να παίρνει βασικό μισθό 70.000 με αρκετά μπόνους και αυξήσεις κάθε χρόνο. Ο Κουτσιανικούλης είχε κάψα να έρθει στην ΑΕΚ, ήθελε πολύ να έρθει. Τα συμφωνήσαμε όλα με τον ποδοσφαιριστή για να έρθει στην ομάδα μας.

Μετά από δύο μέρες μίλησα με τον ποδοσφαιριστή και μου είπε ''Ποια είναι η προοπτική της ΑΕΚ;'' και του είπα ''Εμένα ρωτάς ποια είναι η ΑΕΚ;;; Αν έχεις στα παντελόνια σου 300 κιλά.... έλα να γίνεις ηγέτης στην ΑΕΚ''. Εγώ ζήτησα να αφήσουμε την περίπτωση αυτή, αλλά ο Μαύρος επέμενε και γι' αυτό του δώσαμε λίγη διορία ακόμη. Τελικά χάλασε γιατί ο Κουτσιανικούλης επέλεξε να πάει στον ΟΦΗ για δικούς του λόγους. Στο οικονομικό όμως ποτέ δεν τα χαλάσαμε. Μετά από αυτή την ιστορία οι μάνατζερ του τον παράτησαν...

Για τον Τσουκαλά: Μίλησα μαζί του και τα συμφωνήσαμε όλα. Είχε μάνατζερ τότε τον Καρύδα. Μου είπε "έπαιρνα στον ΠΑΟΚ 120.000" και του είπα "έχεις δύο χρόνια να παίξεις μπάλα, έλα με 70.000 με μπόνους συμμετοχών και προσαυξήσεις κάθε χρόνο". Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα λεφτά να του τα δώσει για να λύσουν το συμβόλαιο του (15.000) και περίμεναν να πουλήσουν τον Σταφιλίδη. Μόλις θα έλυνε το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ θα ερχόταν. Ο Καρύδας είναι και μάνατζερ του Καφέ και βρεθήκαμε, μαζί με τον Μαύρο, για να μιλήσουμε για τον Καφέ. Εκεί είπα στον Μαύρο ότι ο Καρύδας είναι μάνατζερ και του Τσουκαλά. Μετά ο ποδοσφαιριστής μας ζήτησε 20.000 προκαταβολικά από το συμβόλαιο του και δεχθήκαμε και του στείλαμε το συμβόλαιο. Τελικά μετά μου είπε ότι ο πνευματικός του Τσουκαλά ήταν ο ίδιος με του Ίβιτς και τον έπεισε να πάει στον ΠΑΣ γιατί είχε καλές σχέσεις με την ομάδα ο Ίβιτς. Έτσι χάλασε.

Για τον Ιωαννίδη: Μιλήσαμε με τον παίκτη, συμφωνήσαμε σε όλα και μου είπε "θα λύσω το συμβόλαιο μου και θα έρθω". Μετά με πήρε και μου είπε ότι αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό. Του έβαζαν όρο στον Παναθηναϊκό για να μείνει ελεύθερος να μην πάει στην ΑΕΚ και καταφέραμε να λύσουμε το θέμα με προσωπικές μου επαφές με τον Παναθηναϊκό. Μετά με πήρε και μου είπε αν ισχύει η πρόταση της ΑΕΚ να έρθει, αλλά δεν γίνεται να παρακαλάμε τον κάθε Ιωαννίδη να έρθει στην ΑΕΚ.

Του είπα "αγόρι μου, είμαστε άντρες, έχουμε λόγο, δε θα λέμε συνέχεια τα ίδια". Στο παιδί μου που είναι 12 ετών του λέω κάτι μία φορά και το καταλαβαίνει. Αν είναι να λέμε συνέχεια τα ίδια σε παιδιά 24 ετών...

Για τον Θωμά Μαύρο: Respect στον Θωμά Μαύρο ως ποδοσφαιριστή και ως όνομα για όσα πέτυχε στην ΑΕΚ αλλά για πρόεδρος δεν το έχει... Νομίζω πως αυτό το «Θεωμάς» τον επηρέασε στην πορεία και αν δεν το έχεις... Κι εγώ είμαι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο καθένας έχει την ιστορία του. Επαλαμβάνω, respect στον ποδοσφαιριστή Μαύρο αλλά δεν το έχει το άλλο...

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: Τα αποδυτήρια τα έχασε ο Βλάχος λόγω των δηλώσεων του. Με αυτά που έλεγε... Το είχα πει στον Μαύρο να το προσέξει αυτό. Αν εγώ δεν είχα πάνω από το κεφάλι μου τον Μαύρο, ο Βλάχος θα μιλούσε μια φορά έτσι. Δεν γίνεται να λες συνέχεια τα παιδάκια, τα παιδάκια, τα παιδάκια... Ποια παιδάκια; Στην ΑΕΚ είναι, δεν είναι παιδάκια. Είναι άντρες.

Για τον Λεονάρντο: Αν ο Μαύρος και ο Βλάχος δούλευαν όσο μιλούσαν θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Ήρθε πρόταση για τον Λεονάρντο 150.000 τώρα και 1.000.000 τον Ιανουάριο για δανεικός με όψιον αγοράς. Εγώ του είπα ότι δεν μπορεί να πάει γιατί θέλουμε τα λεφτά τώρα. Ο Λεονάρντο απείλησε με προσφυγή για να φύγει επειδή δεν τον αφήναμε. Τότε πήρα πρωτοβουλία και είπα στον Δημητρέλο να δώσει εντολή να βάλει άμεσα τα λεφτά που οφείλονται στον Λεονάρντο (150.000). Ο Λεονάρντο ήρθε με υφάκι και μας έλεγε "θα δείτε τις θα σας κάνω"... Μετά ήρθε ο Λεονάρντο και έκλαιγε και μας παρακαλούσε να τον δώσουμε. Τον πιέσαμε να φέρει πρόταση με όλα τα λεφτά εκείνη την στιγμή και να φύγει. Εμείς θα χάναμε όλα τα λεφτά στο τέλος.

Για το αν η ΑΕΚ κινδυνεύει όντως με υποβιβασμό: Είμαι ο μόνος που πιστεύει σε αυτό το ρόστερ και σας το λέω ειλικρινά! Ο Λίνεν θα πρέπει να αξιοποιήσει το ρόστερ στο οποίο επαναλαμβάνω ότι πιστεύω πολύ και αν αποκτήσει η ομάδα αυτοπεποίθηση με ένα-δύο καλά αποτελέσματα θα μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία. Αρκεί να έχει και διοικητική στήριξη. Το ζητούμενο φέτος για την ΑΕΚ ήταν η επιβίωση της αγωνιστικά και οικονομικά. Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο φέτος. Για μένα η ΑΕΚ έχει υλικό για πλέι οφ.

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οργανωμένους και μη οργανωμένους: Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και το δείχνει όσο μπορεί στις εποχές που ζούμε. Είχα πει στον Μαύρο να κοιτάξουμε πώς θα βγάλουμε αυτή τη χρονιά με τον κόσμο να δει ότι γίνεται καλή προσπάθεια και του χρόνου θα εισπράξουμε ό,τι θα κάνουμε φέτος. Ο Θωμάς άκουγε άτομα που του έλεγαν ότι θα έχουμε 50.000 κόσμο στο γήπεδο κλπ... Κάποιοι αιθεροβατούν.

Για τους Βιντιάδη-Χάρις: Δεν ξέρω, ό,τι διαβάζετε κι εσείς. Είναι κάποια πράγματα που έχουν γίνει με επίσημη μορφή αλλά τι εξέλιξη θα έχει δεν μπορώ να το ξέρω.

Για το αν θα επέστρεφε στην ΑΕΚ: Κατά 80% όχι... Θα γύριζα μόνο με τους δικούς μου όρους. Ήθελα να επαγγελματικοποιήσω αυτή την ομάδα και τις ακαδημίες. Δεν θέλω να είναι κανείς στα πόδια μου. Ήθελα η δεύτερη ομάδα να είναι στο επίπεδο της πρώτης ομάδας. Ήρθα σε συμφωνία με τον δήμο Παλλήνης για να παίζει η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ σε χόρτο. Χάσαμε τον Καλογέρη για την ποιότητα του γηπέδου. Ήθελα να δουλεύουμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο αν γίνουν αυτά θα επέστρεφα στην ΑΕΚ..

Για τον Δημητρέλο: Είμαι απογοητευμένος από τον Δημητρέλο. Εγώ τον εκτιμώ πολύ, πρέπει να του στηθεί ανδριάντας στα Σπάτα για όλα όσα έκανε για τα οικονομικά. Πήγα μετά στα Σπάτα και του πρότεινα για προπονητή τον Γκαρίδο και τον Χάβο, ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε πίσω. Αν ήμουν εκεί θα παίρναμε προπονητή σε δύο μέρες. Είναι άκομψο αυτό που έκανε με τον Βλάχο. Το αγωνιστικό κομμάτι ο Δημητρέλος δεν το έχει. Στο οικονομικό κομμάτι είναι εξαιρετικός, αλλά δεν γίνεται την ΑΕΚ να την διοικούν 2-3 ιστοσελίδες και κάποιοι δημοσιογράφοι. Με όλη αυτή την ιστορία ο Δημητρέλος αδικεί τον εαυτό του.

Για το αν θα πήγαινε να δουλέψει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό: Θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό μόνο αν έκλεινε οριστικά για εμένα το κεφάλαιο ΑΕΚ. Αν δεν σε θέλουν κάπου, δεν παρακαλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα