Με χαφ δίπλα στον Ράμος

Γιώργος Κοντογεώργης
Με χαφ δίπλα στον Ράμος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με κάποιον μέσο δίπλα στον στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθεί η Ισπανία στον αγώνα της Παρασκευής (12/10) κόντρα στην Λευκορωσία.

Με τους Κάρλες Πουγιόλ και Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα να έχουν τεθεί εκτός εξαιτίας τραυματισμού και τον μοναδικό αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό, Ραούλ Αλμπιόλ, να έχει να παίξει καιρό με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε σκέφτεται να... μαγειρέψει.

Ο εκλέκτορας της La Roja έχει στο μυαλό του να τοποθετήσει δίπλα στον Ράμος έναν εκ των Σέρχιο Μπουσκέτς ή Χάβι Μαρτίνεθ, με τον Βάσκο χαφ (πλέον της Μπάγερν Μονάχου) να έχει φτάσει πέρυσι μέχρι τον τελικό του Europa League αγωνιζόμενος σε αυτή τη θέση. Και ο Καταλανός βέβαια έχει κληθεί να παίξει στόπερ με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα.

«Μπορεί να χρησιμοποιηθούν παίκτες που στους συλλόγους τους παίζουν διαφορετικό ρόλο. Πιστεύουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν τέλεια» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος έχει να δει την ομάδα του να μην καταφέρνει να νικήσει σε προκριματικό από τον Σεπτέμβριο του 2007 και την ισοπαλία (1-1) με την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα