Παναθηναϊκός εναντίον Εθνικής!

Γιώργος Βροντάκης
Παναθηναϊκός εναντίον Εθνικής!

bet365

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του προς την ΕΠΟ εκφράζει την δυσφορία του για την Εθνική Ελλάδος και τονίζει πως το «γαλανόλευκο» ιατρικό επιτελείο θα έπρεπε να λάβει υπόψη την πρότερη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Ο λόγος της δυσφορίας του Παναθηναϊκού για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι οι μυικοί τραυματισμοί του Λουκά Βύντρα (θα μείνει 15-20 μέρες εκτός) και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (εκτός για μια εβδομάδα) στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος.

Βλέπεις νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Βοσνίας με σκορ 1-0; Παίξτο σε απόδοση 7.50 στη unibet

Στην επιστολή εκφράζεται η δυσφορία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς την ΕΠΟ για το ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα εκγύμνασης των διεθνών ποδοσφαιριστών συνεπεία του οποίου οι ποδοσφαιριστές μας Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος, υπέστησαν μυϊκούς τραυματισμούς που θα τους στερήσουν, πέρα από τη συμμετοχή τους στους προσεχείς κρίσιμους αγώνες της Εθνικής, και τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο προσεχές διάστημα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέσω της ίδιας επιστολής καλείται το ιατρικό – τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας, της οποίας ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και φιλοδοξεί να είναι και στο μέλλον συστηματικός αιμοδότης, να λαμβάνει υπόψη την πρότερη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών που προσέρχονται στην προετοιμασία της Εθνικής προκειμένου να προλαμβάνονται κατά το δυνατόν και προς όφελος όλων ατυχείς στιγμές όπως οι χθεσινές.

Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές στην εθνική αντιμετωπίζονται σαν να προσέρχονται όλοι έχοντας δώσει τον ίδιο αριθμό αγώνων και έχοντας ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης. Αυτό είναι λάθος και αποτελεί αμέλεια της οποίας το κόστος ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει και αυτό επιθυμούμε να το καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα