Δουλεύουν και περιμένουν ευκαιρίες!

Δουλεύουν και περιμένουν ευκαιρίες!

Δημήτρης Τομαράς
Δουλεύουν και περιμένουν ευκαιρίες!

bet365

Στο... περίμενε είναι οι Ανδρέας Τάτος και Παναγιώτης Βλαχοδήμος στον Ολυμπιακό που θέλουν πως και πως να πάρουν μία ευκαιρία για να δείξουν το τι μπορούν να προσφέρουν.

Δύο παίκτες των Πειραιωτών που δεν έχουν καταφέρει να βρουν επαρκή χρόνο συμμετοχής στην ομάδα είναι οι Τάτος και Βλαχοδήμος. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δουλεύουν όσο πιο σκληρά μπορούν σε καθημερινή βάση στου Ρέντη έτσι ώστε να τους δοθεί κάποια στιγμή η δυνατότητα να αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη ή έστω σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αμφότεροι πάντως δεν τα παρατούν. Σε καμία των περιπτώσεων δεν το βάζουν κάτω. Συνεχίζουν την δουλειά αλλά και την μεγάλη τους προσπάθεια με στόχο την διαρκή βελτίωσή τους αλλά στο να καταφέρουν να πείσουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τους ρίξει στην... μάχη και έτσι να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τους ερυθρολεύκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα