Στο σφυρί ο Φαλκάο

Γιώργος Καραμάνος
Στο σφυρί ο Φαλκάο

bet365

Η Ατλέτικο έδωσε τιμή (48 εκατ.) σε Τσέλσι και Σίτι για τον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος το καλοκαίρι πωλείται με στόχο την οικονομική εξυγίανση των Μαδριλένων.

Στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ξετρέλανε τους ανθρώπους της Τσέλσι, όταν με δικό του χατ τρικ διέλυσε τους Μπλε. Την περασμένη Κυριακή ήταν εξαιρετικός και οδήγησε την Ατλέτικο στη νίκη επί της Μάλαγα, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να βρίσκεται για χάρη του στην εξέδρα του «Βιθέντε Καλδερόν. Μάλιστα μετά το ματς ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για τα όσα είδε από τον Κολομβιανό φορ. Φυσικά δεν χρειαζόταν κάποιος να τον παρακολουθήσει από κοντά για να συνειδητοποιήσει τι είδους killer είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από την Ατλέτικο Μαδρίτης πληρώνει 26.00 στην betfair

Αυτές οι δύο ομάδες λοιπόν έχουν ζητήσει τιμή από τους Ροχιμπλάνκος και αυτοί έσπευσαν τώρα να τους την ορίσουν. Σύμφωνα με τους Αγγλους, αυτή είναι ακριβώς 48 εκατ. ευρώ. Οποιος ενδιαφέρεται βέβαια να τα δώσει, θα πρέπει να το κάνει το καλοκαίρι, μιας και ο Φαλκάο δεν πωλείται τον χειμώνα. Σίγουρα οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να τον αποχωριστούν, αλλά με αυτά τα χρήματα θα λύσουν τα οικονομικά προβλήματα τους και εξυγιανθούν σε μεγάλο βαθμό.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Χιλ Μαρίν, ο οποίος στεναχώρησε τους οπαδούς, βάζοντας ουσιαστικά και επίσημα πωλητήριο στο αστέρι της ομάδας του: «Μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Φαλκάο θα μείνει μαζί μας μέχρι το καλοκαίρι. Για μετά μπορώ να πω πως η πώληση του θα μας λύσει τα οικονομικά προβλήματα μας. Το να καλύψουμε όλα τα χρέη μας, ίσως και να κάνει την πώληση του να αξίζει τον κόπο!»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα