«Κλεισμένος» ο Λίνεν!

«Κλεισμένος» ο Λίνεν!

Γιώργος Τσακίρης
«Κλεισμένος» ο Λίνεν!

bet365

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στα Σπάτα ουσιαστικά έχουν καταλήξει στο Γερμανό τεχνικό, με τον οποίο και έχουν συμφωνήσει. Καμία συνάντηση ανάμεσα σε Χάβο και Δέλλα, το «περίμενε» για Κονσεϊσάο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αν δεν αλλάξει τίποτα δραματικά στο θέμα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και με κάποιο τρόπο δεν μείνει ελεύθερος ο Πορτογάλος τεχνικός, τότε δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες στη διάρκεια της μέρας που διανύουμε, να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Έβαλντ Λίνεν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα με τις ενέργειές του προφανώς και απέδειξε την ανικανότητα του να διαχειριστεί μία τόσο σημαντική κατάσταση, έπειτα από διαδοχικές επαφές που είχε χτες, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας με τις περιπτώσεις των Λίνεν, Γιτζάκ Σουμ, Αναστασίου και Χάβου, φέρεται να κατέληξε στην απόφαση μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ πως η καλύτερη δυνατή λύση είναι αυτή του Γερμανού προπονητή για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Μάκη Χάβου με τον Τραϊανό Δέλλα και προφανώς θεωρώντας μια ιδανική ασπίδα τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ επικοινώνησε σκοπίμως σε μέρος των ΜΜΕ το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αν και υπήρχε το ζήτημα πιθανής συνεργασίας του Χάβου με το Δέλλα και είχε προγραμματιστεί ραντεβού των δύο ανδρών για σήμερα το πρωί (είχε προηγηθεί σαραντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους χτες το απόγευμα), κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, μιας και τόσο ο Μάκης Χάβος όσο και ο Τραϊνός Δέλλας, είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που... παίζει με τα ονόματά τους ο κύριος Δημητρέλος επικοινωνιακά.

Είναι πάντως απίθανο και πρωτοφανές, ο οποιοσδήποτε κι αν ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ να θεωρεί ότι με αυτόν τον τίτλο θα μπορεί να επικοινωνεί όπως εκείνος γουστάρει ζητήματα που αφορούν άλλα πρόσωπα και ενώ από τη μία στιγμή άδειαζε και άφηνε εκτεθειμένα κάποια άτομα, με σκοπό την επικοινωνιακή του επιβίωση, να περιμένει τώρα από τα ίδια άτομα το ίδιο αποτέλεσμα (επικοινωνιακή σωτηρία).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα