Θέμα με Μπάλαμπαν και Ριέρα

Θοδωρής Βασίλης
Θέμα με Μπάλαμπαν και Ριέρα

bet365

Σε συζητήσεις με τους Μπάλαμπαν και Ριέρα για οφειλές προς το πρόσωπό τους βρίσκονται στον Πανιώνιο με στόχο να μην βρεθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Κροάτη όσο και με τον Ισπανό επιθετικό για την καταβολή των δεδουλευμένων αλλά όπως αναφέρει η πλευρά των ποδοσφαιριστών κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και για τον λόγο αυτό έχει οριστεί δικάσιμος για τις 31 Οκτωβρίου.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν την Τρίτη επαφές με τους εκπροσώπους του Μπάλαμπαν και του Ριέρα ώστε να υπάρξει νέα συμφωνία και να μην πάνε οι δύο υποθέσεις στο δικαστήριο.

Να θυμίσουμε ότι ο Πανιώνιος τα είχε βρει με τον Μπάλαμπαν να πάρει το ποσό των 35.000 ευρώ από τις 250.000 που αξίωνε για να μείνει ελεύθερος ενώ η συμφωνία με τον Ριέρα ήταν στις 150.000 ευρώ ώστε και ο Ισπανός να πάρει την ελευθέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα