«Πόρτα» Φερέιρα σε Σπόρτινγκ!

«Πόρτα» Φερέιρα σε Σπόρτινγκ!

Gazzetta team
«Πόρτα» Φερέιρα σε Σπόρτινγκ!

bet365

Κρούση από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δέχτηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο απάντησε αρνητικά, μένοντας πιστός στο πρότζεκτ που ξεκίνησε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Την αφοσίωσή του στο τριφύλλι έδειξε για ακόμα μία φορά ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού έριξε... άκυρο, σε μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του.

Η Σπόρτινγκ έχει ξεκινήσει πολύ νωθρά την φετινή σεζόν, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε και την συντριβή από την Βιντεοτόν για το Γιουρόπα Λιγκ στην Ουγγαρία, χάνοντας με 3-0. Απόρροια αυτού του αποτελέσματος ήταν να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου ο κόουτς Σα Πίντο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να στρέφονται άμεσα για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο... εκλεκτός φαίνεται πως ήταν ο Φερέιρα, ο οποίος ωστόσο δεν δέχτηκε την πρόταση που του έγινε, δείχνοντας πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το «τριφύλλι», εξακολουθεί να πιστεύει στην ομάδα του και στο πρότζεκτ που ο ίδιος μαζί με την διοίκηση του συλλόγου ξεκίνησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα