«Πεπ, Μαλντίνι, Μπάτζιο στην Μίλαν»

«Πεπ, Μαλντίνι, Μπάτζιο στην Μίλαν»

bet365

Εκεί έχει καταντήσει πλέον μία ομάδαρα όπως η Μίλαν, ένα σενάριο να είναι ό,τι πιο ευχάριστο υπάρχει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Μπερλουσκόνι μίλησε με τον Γκουαρδιόλα.

Δεν έχει πάτο το βαρέλι για την χειρότερη Μίλαν εδώ και πολλά χρόνια με τον στόχο της εξόδου στο Champions League της επόμενης σεζόν να μοιάζει με ανέκδοτο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της El Mundo Deportivo, ο πρόεδρος των Ροσονέρι, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήρθε σε επαφή με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Πεπε Γκουαρδιόλα. Ο Τύπος της Ισπανίας έβγαλε τη φήμη και οι Ιταλοί το πήγαν αμέσως παρακάτω, καθώς η La Repubblica αποκάλυψε ότι αν ο Πεπ αναλάβει τη δουλειά στο «Σαν Σίρο» βοηθοί του θα είναι δύο υπερ-παίκτες του παρελθόντος, ο Πάολο Μαλντίνι και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως είναι δυνατόν κάποιοι «νέοι» παίκτες των Μιλανέζων να μην έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι ο σύλλογος στον οποίο αγωνίζονται. Δεν είναι δυνατόν κάποιος Μπόγιαν να δηλώνει ότι «κρατάμε τα θετικά» από ένα ντέρμπι που έστειλε την Μίλαν στο -12 από την πρώτη θέση μετά από μόλις 7 αγωνιστικές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα