Κανακούδης: «Καμία έκπληξη»

Νίκος Τσιώκος
Κανακούδης: «Καμία έκπληξη»

bet365

Η μέχρι στιγμής πορεία του Πλατανιά αποτελεί έκπληξη στην παρθενική του συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, όμως όχι και στους παίκτες, όπως δήλωσε ο Πέτρος Κανακούδης σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά, ο 28χρονος αμυντικός των Χανιωτών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την πορεία του Πλατανιά: «Θαύμα είναι για τον κόσμο που δεν παρακολουθεί την ομάδα καθημερινά. Ο περισσότερος κόσμος έχει ξαφνιαστεί κυρίως από το όνομα της ομάδας. Αν δούμε το ρόστερ και ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα αυτή την στιγμή έχουν πάρα πολλές συμμετοχές και εμπειρία στο επίπεδο της Σούπερ Λιγκ.

Εμείς με τον τρόπο που δουλεύουμε καθημερινά και το πώς βιώνουμε την κατάσταση, είναι μια καλή εξέλιξη των πραγμάτων. Είμαι συνειδητοποιημένοι γι' αυτό που ζούμε και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, γιατί είμαστε ταπεινοί, γνωρίζουμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και να είμαστε καλύτεροι. Όπως και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα ήταν αξιοπρεπής».

Για το τι έπαιξε ρόλο και ο Πλατανιάς, παρουσιάστηκε έτοιμος, παρά το γεγονός πως είχε πολλές μεταγραφές: «Υπάρχει εμπειρία και υπάρχουν και πολλοί χαρακτήρες μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι το κυριότερο για την ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα, με καλό σύνολο και ομόνοια. Οι καινούριοι που ήρθαμε στην ομάδα, έχουμε συνδεθεί πολύ αρμονικά με όσους συναντήσαμε στο σύλλογο και ο ανταγωνισμός που υπάρχει είναι σε υγειές επίπεδο».

Για το πώς βιώνουν οι ίδιοι οι παίκτες του συλλόγου των Χανίων: «Η αλήθεια είναι πως ο χάρτης του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Έπρεπε πριν πολλά χρόνια να αρχίσουν να αγωνίζονται Έλληνες ποδοσφαιριστές, γιατί και οι ξένοι που υπήρχαν, δεν άλλαξαν και πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την ομάδα μου, εμείς βιώνουμε αυτό το «ταξίδι» με ταπεινό και όμορφο τρόπο και εύχομαι να έχουμε υγεία, γιατί κάθε παίκτης είναι σημαντικός για τον προπονητή και να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα απλά, όπως είπα, υπάρχει εμπειρία και μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση που έρχεται. Και με τους βαθμούς που έχουμε μέχρι σήμερα είμαστε καλά».

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Σίγουρα θα δει πάθος, αυτοπεποίθηση από τους παίκτες. Τα αποτελέσματα και εμείς οι ίδιοι γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση. Θα είναι ένα ντέρμπι της κοινωνίας της Κρήτης και εύχομαι με την ευλογία του Θεού να είμαστε νικητές».

Για το γεγονός πως υπάρχουν… αλλαγές στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ομάδας: «Στεναχωριέμαι να βλέπω ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης να αντιμετωπίζουν τέτοιους είδους προβλήματα και το πρωτάθλημά μας να μην είναι ανταγωνιστικό.

Σίγουρα, κάνει την διαφορά ο Ολυμπιακός, ενώ υπάρχουν και ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, που εγώ σαν ποδοσφαιριστής, δεν μου κάνει έκπληξη η πορεία τους, καθώς είναι ομάδες σοβαρές και νομίζω ότι και στα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούν, αν συνεχίσουν να ακολουθούν τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχουν και ομάδες από την επαρχία, όπως ο Πλατανιάς, ο Πανθρακικός και η Βέροια, οι οποίες προήλθαν από την χαμηλότερη κατηγορία και από εκεί και μετά, σταθερή αξία είναι ο ΠΑΟΚ και έχει αλλάξει ο ποδοσφαιρικός χάρτης. Το δυσάρεστο είναι πως οι ΑΕΚ και Άρης, αν ήταν πιο ανταγωνιστικές, θα είχαμε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα