Αποσύρεται η ΑΕΚ για Κονσεϊσάο!

Αποσύρεται η ΑΕΚ για Κονσεϊσάο!

Αποσύρεται η ΑΕΚ για Κονσεϊσάο!

bet365

Απάντηση από Πορτογαλία για την υπόθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει έρθει και στην ΑΕΚ αποσύρονται ενώ επιστρέφουν στο προσκήνιο τα ονόματα των Λίνεν, Χάβου και... Σουμ.

Στην ΑΕΚ είχαν μία εβδομάδα μπροστά τους για να βρουν προπονητή πριν το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα αλλά δε βρήκαν... Υποψήφιους είχαν πολλούς αλλά η ομάδα πήγε χωρίς τεχνικό στον αγώνα. Να δούμε αν θα καταφέρουν να κλείσουν τώρα προπονητή που μεσολαβούν... δύο εβδομάδες για το επόμενο ματς της Ένωσης.

Τον Κονσεϊσάο τον περίμεναν από μέρα σε μέρα, μετά τον περίμεναν μέχρι τις 16:00 της Τρίτης αλλά απάντηση δεν ήρθε και από τα Σπάτα λένε πως είναι έτοιμοι να αποσυρθούν εκτός κι αν αλλάξει κάτι μέσα στην επόμενη ώρα... Ο λόγος για αυτή την απόσυρση έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Ολανένσε για να αποδεσμευθεί ο Πορτογάλος.

Οπως και να έχει, στο προσκήνιο επιστρέφουν για την ΑΕΚ άλλες περιπτώσεις όπως οι Εβαλντ Λίνεν, Μάκης Χάβος και Γιτζάκ Σουμ.

* Για τον Λίνεν η ΑΕΚ έβγαζε εδώ και μέρες ότι υπάρχει συμφωνία και είναι σταντ-μπάι, άρα αν έλεγαν αλήθεια είναι πολύ εύκολο να ανακοινωθεί άμεσα.

* Για τον Χάβο υπάρχει όντως συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες αλλά δεν τον έχουν εγκρίνει... δημοσιογράφοι.

* Για τον Σουμ τα σενάρια κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα και θα δούμε αν η ΑΕΚ θα κινηθεί ουσιαστικά ή όχι προς την πλευρά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα